Saç Rengi ve Saç Boyama mavi göz beyaz ten

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar saçlarıma yaklaşık 4 senedir röfle yaptırıyorum. ama hep dip yapılıyor. yine dipleri çıktı. değişiklik olsun istiyorum. kahve tonları ya da farklı bi renk.düz boyatmak istiyorum. acaba bana gidermi. gözlerim mavi ten rengim beyaz. saçlarımda açık kumral

saçlarını koyuya boyatırsan gözlerin daha belirginleşir... Koyu kumral yada kestane olabilir..

bütn küllü renkler çok hoş dogal duruyo... hepside gıdr bnce sna ama çok koyu ypma bıdaha hem acmk zorlasır hemde çok koyu renkler bnce bynlrda guzl durmuo açık renkler dha tatlı .. smdı baktm loreal kullu koyu sarı sacına tutr bnce onu dene ..

mrb bende mavı goz beyaz tenlıyım kahverenk ıstıyorum sacım sarı loreal marjınal 6.35 boya dedıler ıstedıgım renk ıse resımı eklemeyı basarırsam gorun bu renk ıcın ne ye boyamalı yardım edermısınız

Selam canım bende mavi gözlüyüm koyu kahverengi ve siyahın tonlarına boyayabilirsin bende boyadım çok güzel durdu ama şunuda uyarı olarak söyleyeyim birdaha açmak istersen asla açamazsın

Selam canım bende mavi gözlüyüm koyu kahverengi ve siyahın tonlarına boyayabilirsin bende boyadım çok güzel durdu ama şunuda uyarı olarak söyleyeyim birdaha açmak istersen asla açamazsın

işte sorun o bi daha açmak istersem ne olacak. beklemem lazım sanırım akıncaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…