• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavi akıntı!! yardım ediin

ccennett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
5
0
86
Trabzon
merhaba benim adetlerim 3 ay öncesine kadar çok düzenliydi,ancak son kez adet olduktan sonra 2 ay geçti benden sadece birkaç damla kan geldi.
sonrada bariz bir biçimde açık mavi akıntı oldu,iççamaşırım mavi renge döndü.böyle birşeyi hiç yaşamamıştım ve çok korkuyorum yardım edin lütfen ben hasta mıyım??:çok üzgünüm:

Mavi mi? :1shok:
ılk defa duyuyorum böyle bir şey.. Ne olduğunu öğrenirseniz buraya da yazar mısınız çok merak ettim gerçekten..

hiiii o nasıl bişey yaa ilk defa duyuyorum:1shok:
bence acilen bi doktora görün.. inşallah kötü bişey değildir.. geçmiş olsun

ya bende bilmiyoruum ,çok korkuyorum,aslında daha önce duymuştum hamilerde koyu mavi akıntı oluyomuş,hamile olmam imkansız olduğu için başka şeylerden korkuyorum.

daha önce duymuştum,canım sanırım iltaplanmayla ilgili bi durum,bir an önce doktora gitmelisinCADIARZU

benimde başıma gelmişti 3 ay önce doktor alttan muane ediyor önce ulturasyonla sonrada oraya ışık tutup cıplak gözle bakıyo sonrada ilaç veriyo ve benim yine aynısı olmaya başladı gidicem doktora o an gercekten çok utanmıştım cıplak gözle bakıyor birde ışık tutuyo

Back