Saç Bakım Ürünleri Matrix ürünlerini kullanan var mı? (Lightmaster)

margarinkafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
33
1
Arkadaşlar merhaba, saçlarım çok zayıflaştı boyadan ve rengini açtırmak istiyorum ama daha da yıpranacak diye korkuyorum :/ Matrix Lightmaster diye bir ürün varmış saç rengini açan. Deneyen var mı?

Dayanamayıp şuradan sipariş edicem yanında hediyesi de varmış fiyat da uygun diğer sitelere göre Matrix Lightmaster Saç Renk Açıcı 500 gr

Daha önce bu siteden alışveriş yapan ya da bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar nolur yardım saçlar vasat Bi de denizde iyice battı

ben kullanmadım ama bi kuaförde kullanıldığına şahit oldum o bayanın saçı çok ince telli değildi gibi ürün de bişey yapmadı gayet güzeldi yani. bak saç bakımı için diyorsan da öncesi ve sonrası için önlem al o sitede bi kaç ürün var bakım için kullanabilirsin

canım sağol baya aydınlatıcı oldu kafamda çok soru işareti vardı, uygulamasına bakabildin mi nasıldı? Evde mi yapsam diyorum ya da kuaför beceremezse diyorum?

Bi de ne gibi ürünler? Çok mu oldum ne :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…