pro üye olmak şart mı pekiii
herkes katılabilir mi kazennn
Merhaba
Pro uye olma sarti yok dileyen herkes katilabilir.
hımm teşekkürler
önemli olan topuz değil mi
yüzümüzü karalayabilirizz
hımm teşekkürler
önemli olan topuz değil mi
yüzümüzü karalayabilirizz
Merhaba Beril,
Aslinda orjinal fotoyu bana yollayabilirseniz ben yuzunuz belli olmayacak sekilde flu yapip size bu sekilde olacak diye yollayip sizden onay alirsam yayinlasam daha saglikli olur diye dusunuyorum.
Cunku gozlerine bant cekilmis fotograflar hos durmuyor ama yukarida dedigim gibi ben kimliginizi desifre etmeyecek sekilde mozayiklayabilirim.
en az 2 acidan yani yan ve arka olabilir veya yakindan sadece topuzu cekecek sekilde olan fotograflarda olabilir. Lakin bunlarin oylamayi etkiliyecegini de unutmayalim.
merhabalar kazen,müşterime yapmış olduğum topuz modelimi göndermek isterim,fakat topuzum 3 ayrı yönlerden çekilmiş 1 tanesinde yüzün yan profili bulunmakta,arkadaşlarında bağsettiği gibi yüzleri çok önemli.sıkıntı olmayacak ise göndere bilirim.çok güzel bir çalışma teşekkürler.
merhabalar kazen,müşterime yapmış olduğum topuz modelimi göndermek isterim,fakat topuzum 3 ayrı yönlerden çekilmiş 1 tanesinde yüzün yan profili bulunmakta,arkadaşlarında bağsettiği gibi yüzleri çok önemli.sıkıntı olmayacak ise göndere bilirim.çok güzel bir çalışma teşekkürler.