Kızlar merhaba yıllarca saçına doğru bakımı bulmaya çalışan biri olarak bişi sormak istiyorum, geçen gece tesadüfi bi şekilde etiler taksisine bindim taksici akmerkezde kuaförmüş :) kendisiyle saç üzerine sohpetimiz oldu brezilya fönünden sonra saçlarımın çok yıprandığını halada kendine gelemediğini söyledim ince telli ve zor şekil alan saçlarıma matrix ürünleri kullanmamı söyledi... tabiki almadan önce kadınlar klübüne danışmam gerekti aranızda bu ürünleri kullanan oldu mu ????
Hadi ya ( valla bende ilk defa duydum açıkcası cesaret edemiyorum yine boşa para harcamaktan korkuyorum bunu satan bi tane site var görüştüm ama ne bilim kullanan birinin yorumları önemli
Bu markayı kullanan kuaförler var benim çevremde de ama tabelada görmekten başka bir aşinalığım yok markaya. Akmerkez'de kuaför olan adam neden taksi sürücülüğü yapıyor, o bana ilginç geldi.
Bu markayı kullanan kuaförler var benim çevremde de ama tabelada görmekten başka bir aşinalığım yok markaya. Akmerkez'de kuaför olan adam neden taksi sürücülüğü yapıyor, o bana ilginç geldi.
onu bende mrk ettim ama telefon geldi bi bayan aradı onunla konuşurken duydum kendi taksi plakalarıymış şoför rahatsızmış o yüzden o çıkıyormuş bayan randevu istedi bakım yaptırıcakmış 3 bayan arkadaşıyla bende böylece merakımı gidermiş oldum anladığım kadarıyla kullanan yok bu şampuanı ozaman deneme yanılma metodunu kullanıcaz yine inş bu defa param çöpe gitmez