- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
şu an var show radyoda dinle kız5 sene olmuştur heralde dinlemeyeli
İlk fırsatta dinlicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an var show radyoda dinle kız5 sene olmuştur heralde dinlemeyeli
İlk fırsatta dinlicem
oynuyo mu ciddenprofilde oynuyor evet ama site içi oynamıyor yalnız
kaliteli yapmasa yıllardır yapamaz zaten seviyorum onu iyi oldu ya canım sıkılıyordu![]()
Ayyy lı büşra ne gıcık dimi yaprofilde oynuyor evet ama site içi oynamıyor yalnız
kaliteli yapmasa yıllardır yapamaz zaten seviyorum onu iyi oldu ya canım sıkılıyordu![]()
ama çok güzel eşlik ediyor ona yaaAyyy lı büşra ne gıcık dimi ya![]()
Evetama çok güzel eşlik ediyor ona yaaayy ayy sürekli birazda heyecan galiba
![]()
yeteeeeer ay ay ay delirtti beni yaa
Ağzına vurasım geldi bi esrarengiz havalar zekiiiii ayyy zekiiiiyeteeeeer ay ay ay delirtti beni yaa![]()
canım internet adresinden açsana hangi şehirdesin ona göre frekans deyim sanafrekans neydi kızlar
sanki kırk yıllık arkadaşı adamınAğzına vurasım geldi bi esrarengiz havalar zekiiiii ayyy zekiiii
Nerdesin canım istanbulmuydufrekans neydi kızlar
Zekide ne güel alay ediyor kendini bi kapa dedo yasanki kırk yıllık arkadaşı adamın![]()
istanbulcanım internet adresinden açsana hangi şehirdesin ona göre frekans deyim sana![]()
kız hiç konuşamıyor ki ikinci kız sürekli konuşuyorZekide ne güel alay ediyor kendini bi kapa dedo ya![]()
89.8 canım benimmmistanbul![]()
Konusmasın zatenkız hiç konuşamıyor ki ikinci kız sürekli konuşuyor![]()
ben bu kıza çok gıcık oldum ay kelimesinden tiksindimKonusmasın zaten![]()
Aynen ya ayy zekiii diyo ya gıccık oluyom ayy zekicimmm te allahımben bu kıza çok gıcık oldum ay kelimesinden tiksindim![]()
450 lira vermiş bee millet onu ev kirası veriyorAynen ya ayy zekiii diyo ya gıccık oluyom ayy zekicimmm te allahım