- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
şarkı çalıyor şu an radyodaaHaydi tekrar dinleyek perim ben başladm vallaha bu gece itibariyle ayten abla hala diriyor )


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şarkı çalıyor şu an radyodaaHaydi tekrar dinleyek perim ben başladm vallaha bu gece itibariyle ayten abla hala diriyor )
Muzoyu hiç dinlemedom zeki arada bahsediyordu ordan biliyorumYahu ben muzoyu bile dinlemis k iii zim)
Okadar bel altiydiki biara skti ,sonra matraksa baskadim![]()
Ara verdi zek gelir birazdan ayy ayten ablanın bantı verdilerşarkı çalıyor şu an radyodaaaçtım sitesinden iyi oldu geceme eşlik etti
![]()
Yok kız zor değil 5 dk ya kavrarsıntamam canım ben şu an olayı anlama aşamasındayım,siz muhabbeti kurun ben biraz uzaktan sizi izleyeyim,yoksa uğraşır durursunuz benimle.![]()
ne diyor o kadın yaa hiç anlamadım ama çok komik konuşuyorAra verdi zek gelir birazdan ayy ayten ablanın bantı verdileroo yess o yess
Ayten abla candır matraxsın müdavinidir oo :)ne diyor o kadın yaa hiç anlamadım ama çok komik konuşuyor![]()
Hala çok komik hic drgişen birsey yolŞu gifin oynayanini bulsam başlicamçok komikti zamanında ne dinlerdik ya
![]()
çok uzun zamandır dinlemiyorum bu programı bir ara radyoya sarmıştım çok dinlerdim bide Onur Baki Vural vardı onun hikayelerine bayılıyordum çocukken dinlerdimAyten abla candır matraxsın müdavinidir oo :)
Onu hatırlamıyorum :))çok uzun zamandır dinlemiyorum bu programı bir ara radyoya sarmıştım çok dinlerdim bide Onur Baki Vural vardı onun hikayelerine bayılıyordum çocukken dinlerdim![]()
bulsanda koyunca oynamaz hareketli gifler kıpırdamıyorŞu gifin oynayanini bulsam başlicamçok komikti zamanında ne dinlerdik ya
![]()
hayatın üçüncü gözü idi programın adı :) matrax deyişine çok güldüm demin çabuk şarkıya atladı yaa bi sesini tam duyamadım adamınOnu hatırlamıyorum :))
Ya birasına bayıloyprum matraxla makarna arasımdal ifark yoğenim krize girmisti bu vbölümdehayatın üçüncü gözü idi programın adı :) matrax deyişine çok güldüm demin çabuk şarkıya atladı yaa bi sesini tam duyamadım adamın![]()
makarna ile matrax arasındaki farklar bu iyiydi işteYa birasına bayıloyprum matraxla makarna arasımdal ifark yoğenim krize girmisti bu vbölümde
ya yok uzaktan oynamıyoda kişinin üzerine tıkladığında oynuyodu bi üyedebulsanda koyunca oynamaz hareketli gifler kıpırdamıyor![]()
makarna ile matrax arasındaki farklar bu iyiydi işte![]()
profilde oynuyor evet ama site içi oynamıyor yalnızya yok uzaktan oynamıyoda kişinin üzerine tıkladığında oynuyodu bi üyede![]()
kaliteli yapmasa yıllardır yapamaz zaten seviyorum onu iyi oldu ya canım sıkılıyordu![]()
zeki mizahta işini biliyor
![]()
Ooo cok olmus ya ben 1 sene dinleyemedom oda mecburdum nasıl eksikligini hissettim5 sene olmuştur heralde dinlemeyeli
İlk fırsatta dinlicem