Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklisin canim ama iste spor ve siki bir diyet yapmak sart :)Pko ciltte sivilce ve akneye de neden oluyor![]()
Ne lanet hastalik bu yaokadar mutsuzum ki
![]()
ben 6 ayda 20 kilo verdim diyet yapıyorum tabikide ilaç sadece insülin direncimi düzenliyor ve kilo almamamı sağlıyor tek başına bir faydası yok ben diyetle kullanıyorum![]()
Vee ilacin tum yan etkileri basladi asiri asirisi bi ishal mide bulantisi. Ama sikayetim yok. Mide bulantisi sayesinde ister istemez diyetteyim ilginctir ki icinde seker ve un olan herseyden su siralar tiksindim. Bazen ozellikle aksam dozunu alınca tahammul edilmez midr bulantilari yasasamda katlanmaya calisiyorum. Evde sporda yapiyorum. Uzun zaman sonra ilk kez yeme istegim azaldi .s annem bile farketti :)haklisin canim ama iste spor ve siki bir diyet yapmak sart :)
benim bulantilarim 15 gun sonra gecti cok siddetlide degildi zaten ishal falan olmadim sadece deli bas donmelerim ve bulanti.... sonra vucut alisiyor ilaca kotu olanda bu zaten kilo vermeler duriyor. Srn bekarmisin canim ...
benim bulantilarim 15 gun sonra gecti cok siddetlide degildi zaten ishal falan olmadim sadece deli bas donmelerim ve bulanti.... sonra vucut alisiyor ilaca kotu olanda bu zaten kilo vermeler duriyor. Srn bekarmisin canim ...
gecer gecer canim.... insulin direnci degerini biliyormusun ....yada olcturdun mu hic
gecer gecer canim.... insulin direnci degerini biliyormusun ....yada olcturdun mu hic
ben 6 ayda 20 kilo verdim diyet yapıyorum tabikide ilaç sadece insülin direncimi düzenliyor ve kilo almamamı sağlıyor tek başına bir faydası yok ben diyetle kullanıyorum![]()
Hanımlar sizin insülin direnciniz yüksek mi? İlaç dozunuz nedir? Bazıları 2x1000 mg şeklinde günde 2000 mg alıyor sanırım. Ben 2x500 mg şeklinde günde 1000 mg içiyorum ama şimdiye kadar pek bir şey fark etmedi tatlı isteğinde.
canim herkesin degerleri cok farklilik gosterebiliyor ornegin ben sabah 1000 mg aksam 1000 mg iciyorum .ilk zamanlar tatliya dayanamazdim deliriyordum resmem iki yildir glukofen iciyorum daha yeni yeni kendimi tutabiliyorum ama zorlandigim cok oluyor ozellikle adet doneminde. Ictigim suyun icine cubuk tarcin koyuyorum iyi geliyor. Benim insulin direncim 6.5 yuksek degil aslinda ama cok dikkat etmem lazim. Insulin direnncini dusurebilmek icin haftada toplamda 150 dakika yurumek lazim.ben nisanda basliyorum yine havalar isinsin hergun 1 saat yuricem arti diyet bakalim ne olacak
hadi bakalim sekerim insaallah kilolarindan kurtulursun biranonce .
canim benim alistin demekki ilaca sevindim. Progestan ve dodex nicib? Merak ettim
canim benim alistin demekki ilaca sevindim. Progestan ve dodex nicib? Merak ettim
bende 65 kiloyla evlendim 2 sene sonra kızımı doğum yaptım safra kesemi aldırdım şu an 108 kiloyum ve çok mutsuzum.Diyetle yapılınca ilaç etkisi kesinlikle gösteriyor kendi başınıza bırakmayın ilacı
bende aynı ilacı kullanıyorum devam ediyor musunuz hala herhangi bir yan etkisi oldu muBende metformin içerikli Glifor kullanıyorum. Glifor, Matofin, Glukofen vs birbirinin muadili olan ilaçlar. Doktor günde iki defa 500 mg içmemi söyledi, sabah-akşam yemeğin hemen ardından içiyorum ama ne iştahımda bir azalma oldu ne de tatlı isteğimde :) Belki de düşük doz aldığım için etkili olmuyor, bilemiyorum. Ayrıca hiçbir şikayetim yok; baş ağrısı, mide bulantısı vs hiç yaşamadım. Her bünyede farklı etkileri oluyor galiba.