Matematikten benim gibi anlamayan var mı.

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
Kızlar ne yaparsam yapayım anlamıyorum matemetiği. ne yapmalıyım matematiksizde olmuyor. daha eğitim bilimleri var off((

benden başka herkes anlıyor diye düşünme arkadaşım çünkü ne yaparsam yapayım bende anlamıyorum bunun tek sebebi matematikten nefret etmem senelerce hep kaçmam:)

bunun yüzünden fırsatları kaçırdım ama napım yapamıyorumm.ama üstelesen başarırsın inan yaparsın.herkes anasının karnında ögrenmiyo ya.bunun için özenle çalışman lazım programlı.

temelde eksiklik var. çalışıyorum konuyu da anlıyorum. ama işlemde uygulayamıyorum. daha fazla çalışmak lazım ama diğer derslerde var. zamanda azaldı panik yaptım.

Kızlar ne yaparsam yapayım anlamıyorum matemetiği. ne yapmalıyım matematiksizde olmuyor. daha eğitim bilimleri var off((

canım ben senden binbeterim hiç anlamıorum sewmiyorm anlayanlara bilimadamı muamelesi yapıyorum

ne yapcam bilmiyorum dedgiin gibi egt bilimleri var ölçme ve degrlendirme zıkkımı var ki ondada matematik var

senn bölüm neydi??????

Aynen canım. bende matemetikten anlayanlara çok zeki diye nitelendiriyorum ::))) ben eğitimden gelişim psikolojisini bitirdim sadce daha bi sürü konum var artı mat ( benim okul öncesi canım senin bölümün ne

Aynen canım. bende matemetikten anlayanlara çok zeki diye nitelendiriyorum ::))) ben eğitimden gelişim psikolojisini bitirdim sadce daha bi sürü konum var artı mat ( benim okul öncesi canım senin bölümün ne

cnm sen bana göre çok sanslısın ben beden egitimiiii

mat yapmadan gidenler oluyo bizden ama tarihte ve egtm bilimlerinde öne çıkmaz lazım

2007 mezunuyum 2 yıl atanamadım, branşım ingilizce. Bır turlu kafam basmazdı matamatıge. Baktım bu boyle olmayacak, boşuna vakıt harcıyorum mat ile ugrasırken bıraktım ucunu. Hiç matematık yapmadan atandım dıger derslere agırlık verdım cunku.ancak boyle başarabıldım Darısı basınıza

aaa gerçekten hiç matematik yapmadan atanabiliyor muyuz?? benim tarih coğrafya felan iyi. onlara yüklensem :))

canım mat yapmadan çok zor düşük puan alarız olmaz benim de pek iyi değil aşağıdaki video temel gibi köklü sayılarda seyret çöz istersen bir kağıda ben sadece seyrettim bir müsait zamanda çözeceğim.

Bende tarihi yapanları, aklında tutanları uzaylı gibi görürdüm Allaha şükür şimdi 25 netten düşmüyorum. Ki bunu 1 ayda başardım.
Matematiği anlamak için sevmek gerek, aslında sevilmicek gibi değildir. Bir sözel derse oranla en sevilecek olanıdır mat. sayılarla oynamak falan :)
Sözellerde kafa patlıyor resmen

Matematikte illa kuralları bilmek zorundamısın peki canım?? ben biliyorum ama uygulayamıyorum. çözebilmek hoşuma gidiyor. ama soruyu değişik sordugu zaman yapamıyorum. ne yapmalıyım sence

çok tesekkür ederim canım. bende ihtiyacın cdsi var ordan izliyordum ama bu aralar konu bitirmeye yüklendim. bakamadım matı ihmal etmemek gerek aslında
birşey değil rica ederim. matematiği her gün çalışıyorum ben çünkü zayıf. mat yanında başka bir ders bakıyorum iki haftadır türkçe bakıyorum mesela. bu haftada öyle olur. sonraki hafta coğrafya bakarım. ama mat her gün var. birazdan gidip çalışacağım mesela.

Aynen canım ben de sözeı yapabılenlere şaşırıyorum:) hadı yorum soruları tamam da ezber seylerı cok cabuk unutuyorum, 2010da tarıhten 2 yanlıs yaptım sadece ama şansıma sorular kolay cıktı, gk den cok korkuyorum

Branşınız okul öncesi sanırım puanlarınız çok yüksek olmadığı için diğer derslere biraz ağırlık verip netlerinizi yükseltirseniz çok fazla matematik netine ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum.
Ben de sözelciyim branşım Türkçe ve ne yaparsam yapayım 20 netten aşağısı beni kurtarmıyor.
Özellikle matematik için dersaneye gidiyorum.
Konuyu işliyoruz akşam eve gelip hocanın çözdüğü soruları yeniden çözüyorum.
OLmuyorsa anlayana kadar baka baka çözüyorum mantığını oturtmaya çalışıyorum.
MAtematik nankör bir ders ara vermemek gerekiyor her gün en az 1 saat mat çalışmak lazım ki pratiklik kazanalım.
Ve bol bol farklı kaynaklardan soru çözmek lazım.
Bizim dersane hocamız az da olsa bir şey bilen öyle böyle 10 net çıkarır diyor.Uğraşın yapabileceğiniz konulara ağırlık verin.
Mesela grafikler, rasyonel sayılar, temel kavramlar ee 1-2 de problem yapsanız ki kesin yaparsınız yeter size.
Durumumuz vahim çalışmamız gereken 11 ders var hepsi başlı başına bela.Ama yapmak zorundayız.
Allah yardımcımız olsun.Bol çalışmalı günler diliyorum

Matematikte illa kuralları bilmek zorundamısın peki canım?? ben biliyorum ama uygulayamıyorum. çözebilmek hoşuma gidiyor. ama soruyu değişik sordugu zaman yapamıyorum. ne yapmalıyım sence

Biliyor ama farklı sorular görünce yapamıyorsan, bu matematiği yapamıyorsun demek değildir.
yapman gereken çözümlü bir soru bankası almak ve çalışmak.
Her konunun soru tiplerinden ilk önce çözümlü soru çözüp, sonra kendin çözmeye çalışmak.
Bu şekilde soru çöze çöze öğrenilir matematik.
Formül bu tamam ama yapamıyorum demek yanlış. Biraz uğraşsa 10-15 net çıkartırsın.
Temel kavramlar, rasyoneller, köklüler, üslüler, yaş ve karışım prob. Çözebilsen tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…