Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ne yaparsam yapayım anlamıyorum matemetiği. ne yapmalıyım matematiksizde olmuyor. daha eğitim bilimleri var off((
Aynen canım. bende matemetikten anlayanlara çok zeki diye nitelendiriyorum ::))) ben eğitimden gelişim psikolojisini bitirdim sadce daha bi sürü konum var artı mat ( benim okul öncesi canım senin bölümün ne
+1 :26: hiç basmıyor kafam.
Matematikte illa kuralları bilmek zorundamısın peki canım?? ben biliyorum ama uygulayamıyorum. çözebilmek hoşuma gidiyor. ama soruyu değişik sordugu zaman yapamıyorum. ne yapmalıyım senceBende tarihi yapanları, aklında tutanları uzaylı gibi görürdüm Allaha şükür şimdi 25 netten düşmüyorum. Ki bunu 1 ayda başardım.
Matematiği anlamak için sevmek gerek, aslında sevilmicek gibi değildir. Bir sözel derse oranla en sevilecek olanıdır mat. sayılarla oynamak falan :)
Sözellerde kafa patlıyor resmen
birşey değil rica ederim. matematiği her gün çalışıyorum ben çünkü zayıf. mat yanında başka bir ders bakıyorum iki haftadır türkçe bakıyorum mesela. bu haftada öyle olur. sonraki hafta coğrafya bakarım. ama mat her gün var. birazdan gidip çalışacağım mesela.çok tesekkür ederim canım. bende ihtiyacın cdsi var ordan izliyordum ama bu aralar konu bitirmeye yüklendim. bakamadım matı ihmal etmemek gerek aslında
Bende tarihi yapanları, aklında tutanları uzaylı gibi görürdüm Allaha şükür şimdi 25 netten düşmüyorum. Ki bunu 1 ayda başardım.
Matematiği anlamak için sevmek gerek, aslında sevilmicek gibi değildir. Bir sözel derse oranla en sevilecek olanıdır mat. sayılarla oynamak falan :)
Sözellerde kafa patlıyor resmen
Matematikte illa kuralları bilmek zorundamısın peki canım?? ben biliyorum ama uygulayamıyorum. çözebilmek hoşuma gidiyor. ama soruyu değişik sordugu zaman yapamıyorum. ne yapmalıyım sence