Matematikçi arkadaşlar buraya

ben de matematik öğretmeniyim:)) ama atanamamaış, kpss derdine düşmüş bir matematikçi(

merhaba bende lise matematik öğretmeniyim. ve lisede öğretmen olduğuma çok pişmanım çünkü çok zor gerçekten. biran önce ilköğretime geçmeyi istiyorum.

selam arkadaşlar bende lise matematik öğretmeniyim...:lepi:

ben de uludağ üni. matematik bölümü 4. sınıf öğrencisiyim arkadaşlar... devlet istiorm ama biliosunuz çok zor.. ne yapmam gerektiğine tam karar veremedim

Ben de geldim kızlar!!! Matematiği çok seviyorum! Matematikçi olmak bir ayrıcalıktır. Sevmeyen ve korkanlara ufak bir ipucu:
Matematik zevkli bir bulmacadır. Kuralları bilmezseniz hiç bir şey yapamazsınız. Öğrendikten sonra da değmeyin keyfine..:teytey:

dünyaya 2. kez gelsem yine matematik öğretmeni olurdum. işime aşığım ben :)

bende istanbul da matematik okuyorum. bir sorum var , intten özel ders icin ilan veren ve ogrenci bulan var mı?yada gazetede ilanlardan? ben düsünüyorum da korkuyorum,sonucta genelde ogrencinin evinde oluyo..güvenemezsinki öyle

selam bende matematik ögretmeniyim ögretmenligi cok seviyorum matematigi daha fazla

merhaba..Öğretmesi zor ama uğraşmaya değer..Hele bide hayran kaldığım küçük dahiler olunca "iyiki.." diyorum.

bende matematik öğretmeniyim,işimi çok seviyorum ama özel sektörde olunca canımızı okuyorlar,etüdden ek dersten başımızı kaldıramıyoruz........ah meb....ah kpss...........

ilköğretim mat öğr olan var mı aranızda?? maaşları nasıl ek derslerle kaç oluyor?kpss kazanmak zor mu ne tür sorular var kpss de.kpss kazandın diyelim hemen atanıyor musun yoksa bekliyor musun? özel ders alan çok oluyor mu?devlette çalışanlar kaç yılda atandınız??kpss de çok yüksek puan almak atanmayı kolaylaştırıyo mu?ayrıca zorunlu hizmet doğu hizmeti falan nasıl oluyo o işler??lütfen yardım edinn.şimdiden teşekkürler.

bende matematik öğretmeniyim ilkokuldan beri hayalimdi mat okumak ve öğretmen olmak
bazen olmasamıydım dedirtsede öğrencilerim sempatiksalakcinni

selam matematikçiler:)
ortaöğretim matematik öğretmenliğinde okuyorum.4.sınıftayım okul 5 senelik bilirsiniz
malum kpssyi kazanmak çok zor.sizce şimdiden başlamalı mıyım?yada ne yapmalıyım bu sene

selam matematikçiler:)
ortaöğretim matematik öğretmenliğinde okuyorum.4.sınıftayım okul 5 senelik bilirsiniz
malum kpssyi kazanmak çok zor.sizce şimdiden başlamalı mıyım?yada ne yapmalıyım bu sene

selam canım
bende 3 sınıfın sonunda başlamıştım yavaş yavaş çalışmaya tabi derslerdne fırsat kaldıkça :bbo:

Merhaba... Sorum şu;

(kök içinde) 2a + (kök içinde) 3b + (kök içinde) 4c => a, b ve c tam sayılardır. a+b+c nin en kçük değeri kaçtır? Yanıt 3 fakat çıkaramadım...

Yardımlarınız için teşekkürler... :kedi:

mrb..sorunu anlatmaya çalışayım
burda sonucun tam sayı olmasını istiyorsak, en küçük a=2 b=0 c=1 (denedim) verdiğimizde sonuç bir tam sayı çıkıyor aynı zamanda a b c için en küçük sayıları bulmuş oluyoruz. bu soruyu yorumlayabilmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…