Matematikçi arkadaşlar buraya

evet çok gurur verici şeyler yazmışsınız tşk ederiz

ben geldimmm ve gidiorumm sınavım var 12 de dua edin dif denkbenneyaptımki kolay Allahtan hepinizi öpüyorummmmmmmmm-tatlicadiarzu-

Selam bende matematık ÖĞretmenıyım tabıkıdeee dersanede:)))fazla kıŞı yok heralde

bende matematikçi adayıyım... nişanlım matematik öğretmeni özel sektörde!! çok seviyorum matematiği ve matematikçileri:)

Merhaba,

Bende matematikçiyim, hala okumaktayım, mezun olanları gordukce vay be mezun olanlar varmıs bende olabilir diyerekten kendımı teselli ediyorum =))))))))))))))))))))

meraba arkadaşlar. bende matematik öğretmeniyim.meslekte ikinci yılım:)ve branşımı çoook seviyorumm zemuszemus

canlarım :içelim:
şu matematikçilere hayranım, özel bi ilgi duyuyorum, nişanlım da matematkçi süprizzzzz
hayatım boyunca nefret ettim, ingilizce öğretmenym ve şuan mat çalışmak zorundayım, yılrca kaçtım ama şimdi yakama yapıştı..
ben kaçtıkça kovalıyo beni, yani insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş ya :gitme:
aksi gibi , Allah bana matemtk öğretmni bi erkek verdifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…