Matematikçi arkadaşlar buraya

bende matematik öğretmeniyim 5.yılımı çalışıcam bu yıl kısmetse

hoşgeldiniizkaydirigubbakcemile3 acaba biz de birgün öğretmen olabilecek miyizkaydirigubbakcemile3

sorma yaaa neler cekiyorum bi ben bilirim su ineklerin elinden kaydirigubbakcemile3
buarada sen eğitimmisin edebiyatmısın?

bilmez miyim.ben de çok çektim o ineklerin ellerinden,2 sene daha çekeceğim üstelikkötükedihüso-tatlicadiarzu-
fen-edebiyattayım ben.sen:uhm:

bende fen edebiyattayım formasyon alcakmısın psasetuba :uhm:

bende fen edebiyattayım formasyon alcakmısın psasetuba :uhm:

2.sene bitti ama ben hala çok fazla kararsızım.bi yandan ortalama yükseltip okulda kalmak istiyorum,bi yandan bancacılık ya da devlet dairesi düşünüyorum,bi yandan dershanelerde mi başlasam diyorum:uhm:
işte formasyon konusunda da aşırı kararsızım:uhm:

ooo senin işin benden zor valla kolay gelsin sana kaydirigubbakcemile3

inş istediğin yönde ilerlersin :Saruboceq: ben de bi karar verebilsem artık:1no2:

inşallah canım yaa :Saruboceq: bende bu sene karar verdim biliyomusun o yüzden bazı konuılarda yetersizim mesela formasyon hakkında hiçbişey bilmiyodum hepsini araştrdım öğrendim suan ortalamam istenen ortalamanın altında :1no2: bu 2 sene onun icin gayret etcem hayrlısı bakalım alesede calısmaya basladım biliyomusunnnnn -tatlicadiarzu-

ben de kararsızım ama formasyon ve ales için ortalama yükseltmeye çalışıyorum işte 1senedir..henüz karar vermesem de ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3 3.sınıfın sonunda kararlar olgunlaşır heralde hihoyyyt

senin ortalamanın ii olması gerekiyo ama gozun dahamı yukseklerde yoksa sengözlerimebaksanab benm 2.53 aslında aleste ortalama sart değil ama nolur nolmaz die 2.80 nin yukarısına cıkarmaya calıscam a.s

senin ortalamanın ii olması gerekiyo ama gozun dahamı yukseklerde yoksa sengözlerimebaksanab benm 2.53 aslında aleste ortalama sart değil ama nolur nolmaz die 2.80 nin yukarısına cıkarmaya calıscam a.s

evet gözüm çook yükseklerde aslında ortalamamı yükseltebildiğim kadar yükseltmem gerekiyo,3.50falan olsa :1no2:

evet gözüm çook yükseklerde aslında ortalamamı yükseltebildiğim kadar yükseltmem gerekiyo,3.50falan olsa :1no2:

olur bence imkansız değil ben bile bu saatten sonra alttan alıp dersleri 3 yapmaya calıscam ama bakalım

olur bence imkansız değil ben bile bu saatten sonra alttan alıp dersleri 3 yapmaya calıscam ama bakalım

ikimiz de aynı saatteyizkaydirigubbakcemile3 ikimizin de ortalamasının 3ün üstüne çıkması lazımkaydirigubbakcemile3 benim ki ne kadar imkansız değilse seninki de değildir...

ikimiz de aynı saatteyizkaydirigubbakcemile3 ikimizin de ortalamasının 3ün üstüne çıkması lazımkaydirigubbakcemile3 benim ki ne kadar imkansız değilse seninki de değildir...

ozman ne yapıoruz busene inekliyoruz kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

hadi bakalımhihoyyyt

lise de inek olmayı pek başaramamıştım ama matematik bölümü matematikten daha çok inek olmayı öğretiyo insana sanırım kafamçokkarıştı

kesinlikle öyle kaydirigubbakcemile3
buarada gec olucak ama isim tubaydı dimi -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…