Matematikçi arkadaşlar buraya

coyness cok tesekkur ederim nasıl moral verdin sen öle kaydirigubbakcemile3
bende analiz 1 2 3 4 hepsini verdim ama hangi notlarla gectiğimi sormayın söylememm -tatlicadiarzu-
canım mustafa balcıdan calısıom hep hatta sınav öncesi kitabı bitirip gidiom nerdeyse ama elde var yine kocaman sıfırr yaa bıktım su dersten bu sene kompleks analiz var diğer analizler gibiyse yandım ben yaaa senağlama

öncelikle slm mervecim ben suan bi dersnade esit agırlık sınıflarının etüt derslerine giriyorum hepsi inan senin gibilrdi ilk başladığımız gün yapamıyorum olmuyo cok gec kaldım hersey icin diye diye beni yiyip bitirdiler nerdeyse kaydirigubbakcemile3 işin esprisi bi yana klasik öğrenci durumu diyecem ben buna cünkü sayısal öğrencisi olmama rağmen matematikten öss zamanı bende senin gibi ve simdiki öğrencilerim gibi umutsuzdum ama çalıstıkca gördümki hepsi yersizmiş suanki öğrencilerimde bana katılıyolar işi başından sıkı tuttum cok test cözdürdüm simdi verdiğim testlerde hiç yanlısları cıkmıo diyebilirim a.s
bi gercek var merve nankör olmayan tek ders bu ders öğrendinmi hakkını verdinmi bidaha asla unutmazsın bunu bil hem ben size sasıyorum valla o kadar yerlerin özelliklerini ezberliyosunuz yazarların hayatından grp cıkıyosunuz yani bunları yapabiliyosunuz ama matematiği nasıl yapamıyosunz anlamıyorum gercekten -tatlicadiarzu- sana tavsiyem simdiden başla sıkı tut ii calıs eminim karşılığını göreceksin yerimseniben

inş.. bu sene çok üstüne gidiem yapamıyorum diye bırakmıcam en kısa sürede öğrenirim inş. saoln yrdmınız için...

ah be canım madem temelin sağlam değil niye eşit ağırlık seçtin çalışırsan yapabilrsin ama herşeyi öğrenmen imkansız matematik bu zaman ayırmadan bol test çözmeden olmuyor. hani hep yaptığımız bir hatadır ya yazılı günü geldi mi son gece çalışırız da sabah oldumu hepsi birbirine girer..seninki de öyle bu durum şimdi...

ama yinede cokta umutsuz bi vaka değil dimi miracle bence yapabilir ama gecen senelerin acısı bu sene cıkıcak daha fazla calıscakki telafi etsin :)

ama yinede cokta umutsuz bi vaka değil dimi miracle bence yapabilir ama gecen senelerin acısı bu sene cıkıcak daha fazla calıscakki telafi etsin :)

hayır canım öyle demiyorum tabiki de istedikten çalıştıktan sonra başarır ama biraz zorlanır.. zamanı çok kısıtlı

evet malesef umarım herseyin en iyisi olur mervee ve mervee gibi tüm össye girecek arkadaslar bu maratondan en ii sonucla cıkarlar...
vayy beaa büyükler gibi konustumm demekki bende büyüyorum puahahaha

saolun denicem.. matematikten hep korkmuşumdur ama o benden korksun örencem herşeyini:)

eğer isteyerek çalışırsan zorlanmazsın hatta çok ta seversin bile.. neydi o söz CADIARZUzafere giden yolda çekilen çile kutsaldır:lepi::lepi::lepi::lepi:

merhaba tüm matematikçilere,bende matematik öğrt. öğrencisiyim.
üniversitede bölüme başlayıncaya kadar matematik benm için ,fizik kimyanın yanında hep kendime güvendiğim bir dersti ama sonradan matematiği çok sevdiğimi farkettim.Bölümüm hazırlıkla birlikte 6 yılda olsa,analiz,analitik,lineer ,beni bekleyen topoloji ve daha nicelerine rağmen bölümümü çok seviyorum:)

topolojiyi seveceğine eminim kaydirigubbakcemile3

2yi bitirdim 3 oldum bile:lepi: seneler çabuk geçiyor:sm_cool:

topoloji mi :1shok: şimdiden stresi basıyor bana :1shok:

bende 2 y, bitirdim 3 oldum ama ben bu sene aldım topolojiyi sen almadınmı ? hangi üniv senin ?

yok 3.sınıfta veriyolar topolojiyi.ben sakarya ünv.deyim.sen ?

hmm anladım bende atatürk üniversitesi..
hem öle konustuğuma bakma sen bu sene aa düşen tek dersim topolojiydi biraz hocasına bağlı sanırım ilk dönem cc gelen ders ikinci dönem aa geldi kaydirigubbakcemile3

hmm anladım bende atatürk üniversitesi..
hem öle konustuğuma bakma sen bu sene aa düşen tek dersim topolojiydi biraz hocasına bağlı sanırım ilk dönem cc gelen ders ikinci dönem aa geldi kaydirigubbakcemile3

biz de topolojiye öyle biri giriyor ki değil AA, DC alsam oturup dua edicem:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…