off bölüm okuyorsun bir deee
valla cok zor kız matematik bölümü, senı anlayabiliyorum
bu arada çok şükür ki
mat 1-2-3-4 hepsini geçtim ünide
sana analiz dersi ile bir ömür boyu mutluluklar diliyorum -tatlicadiarzu-
bu arada mustafa balcının kıtabını öneririm, gerçekten güzel anlatmış çözümlü örneklerle
çok teşekkür ederim. ama korkuyorum yapamam diye bunca sene öğrenemedim şimdide yapamam gibi geliyotbi bunların çoğu derste anlayamam birazda anlatamama payı var. hiç başka destekte görmedim şimdiye kadar Allahım inş. öğrenirim iyi bir yer kazanmak istiyorum matamatik sorunumu çözüppsenağlama. şimdiden çok saolun paylaştıklarınız için
ya bana yardım edinn!ben eşit ağırlık öğrencisiyim. lise 4e geçtim ama matematiği anlayamadım ya temelim zayıf hiç yok dencek kadar sonrada diğer bilgileride koyunca hepsi brden uçup gidiyo ya ne biliym şuan mat hakkında bişey bilmiyorum dicek kadarımm. bu sene okulla birlikte dershnye gidicem orda mat1den başlıyolarmış. benimde tek umudum o en baştan çok çalışıp herşeyi bilmek istiyorum sizce çok mu geçtir öss için başarabilirmiyim en azından 2 senede.. matematikten soru çözmek istiyorumm! durumum vahim
ama yinede cokta umutsuz bi vaka değil dimi miracle bence yapabilir ama gecen senelerin acısı bu sene cıkıcak daha fazla calıscakki telafi etsin :)
saolun denicem.. matematikten hep korkmuşumdur ama o benden korksun örencem herşeyini:)
saolun denicem.. matematikten hep korkmuşumdur ama o benden korksun örencem herşeyini:)
merhaba tüm matematikçilere,bende matematik öğrt. öğrencisiyim.
üniversitede bölüme başlayıncaya kadar matematik benm için ,fizik kimyanın yanında hep kendime güvendiğim bir dersti ama sonradan matematiği çok sevdiğimi farkettim.Bölümüm hazırlıkla birlikte 6 yılda olsa,analiz,analitik,lineer ,beni bekleyen topoloji ve daha nicelerine rağmen bölümümü çok seviyorum:)
işte geldim burdayım:lepi: ben de bir matematikçi adayıyımşakkıdı:lepi:
topolojiyi seveceğine eminim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn kaçıncı sınıf psasetuba kaydirigubbakcemile3
şanını çok duydum topolojinin ama ben ondan deil o benden korksun cnm şakkıdı
2yi bitirdim 3 oldum bile:lepi: seneler çabuk geçiyor:sm_cool:
topoloji mi :1shok: şimdiden stresi basıyor bana :1shok:
bende 2 y, bitirdim 3 oldum ama ben bu sene aldım topolojiyi sen almadınmı ? hangi üniv senin ?
yok 3.sınıfta veriyolar topolojiyi.ben sakarya ünv.deyim.sen ?
hmm anladım bende atatürk üniversitesi..
hem öle konustuğuma bakma sen bu sene aa düşen tek dersim topolojiydi biraz hocasına bağlı sanırım ilk dönem cc gelen ders ikinci dönem aa geldi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?