Matematikçi arkadaşlar buraya

SMYRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
109
0
96
38
BÜTÜN MATEMATİKCİLERE SESLENİYORUM GELİN BURADA TANIŞALIMM yerimseniben

matematiği hayatım boyunca nefretle anıcam layhayhoy
tee ilkokuldan üniye kadar sürüm sürüm süründürdü beni benneyaptımki

ha senin derdin başkaa desene yaa hangi üni senin :)

gaziden...4 yıl oldu..sen nerde okuyosun..kaçıncı sınıf..lise öğrtmi?

ben erzurumda okuyorum 3. sınıfa yeni gectim eğitim diil benmki

Ben de matematik öğretmeniyim a.s. Cebiri de seviyorum fakat geometri öğretmenliği bölümü olsa gider onu okurdum herhalde geometriyle uğraşmak çok daha eğlenceli geliyor bana gamyoncuiremsu

hayretler icerisindeyim ilk defa mat okumayıpta matematiği seven birini gördüm( gurbaa prenses sölediğimin dısında kalıyo naniknanik ) ama cok sevindim
sana nasıl yardımcı olabiliriz canım yani elimizden ne gelebilirki :uhm:

Ben de matematik öğretmeniyim a.s. Cebiri de seviyorum fakat geometri öğretmenliği bölümü olsa gider onu okurdum herhalde geometriyle uğraşmak çok daha eğlenceli geliyor bana gamyoncuiremsu

mafe sana sonuna kadar katılıyorum cebirde güzel ama geometri bi başka yerimseniben

ben düz lise sözel yani sosyal bilimler çıkışlıydım
hiç matamatik görmedim...
ve ne ilginçtir önlisans muhasebeyi seçtim...
matematiği o zaman sevdim...
hele matriks determinat ve logaritma konuları bayağ hoşuma gitti
ama hocamız güzel anlattı
hiç görmeyen bir öğrencinin sseviyesine inip ordan zora doğru anlatıyordu...
birde ticaret matematiği dersi
matematiği sevmemi sağladı
aslında formülsel işlemler
ama güzeldi...
yani ben bir sözel çıkışlı olarak matematiği bana muhasebe sevdirdi...
ve matematik çok kolay ya...
yeter ki dikkat etcen belli kuralları bilcen
zaten hayat matematik
a.s

ben lise de okuyorum bölümüm eşit ağırlık.. matematiği çok seviyorumm:1hug::1hug::sm_cool::sm_cool:

ben de lisede okuyorum fen bölümündeyim ve matematik dersim her zaman 5 dir ama matematiği ilk defa lisede sevmeye başladım...

kızlar bende geldim valla matematiğin üzerine başka bilim tanımam... ilkokul orta okul falan matematik berbattı sonra anladımki sorun benim hocalarda lisede matematiği anlamaya trigonometri ile bir başladım gerisinide getirdim evel allah:dance:
sonrada tutamadılar üniversitede matematik okudum ya devam etmek istiyorum pür matematiğe açıkcası teoremler ispatlar özelliklede cebir derslerine bayılıyorum...ama analitik geometri 1 numara:lepi:
ama kpss yüzünden önümüzü kapayanlar utansınki okullarda benim öğretmenlerim gibileri çalışıyor genelde

kızlar hangi ünivden mezun olduğunuzu belitirseniz daha güzel olucak :)
buarada benmde en sevdiğim ders analitik geometri en nefret ettiğim derste analiz :))

off bölüm okuyorsun bir deee
valla cok zor kız matematik bölümü, senı anlayabiliyorum
bu arada çok şükür ki
mat 1-2-3-4 hepsini geçtim ünide
sana analiz dersi ile bir ömür boyu mutluluklar diliyorum -tatlicadiarzu-
bu arada mustafa balcının kıtabını öneririm, gerçekten güzel anlatmış çözümlü örneklerle

ya bana yardım edinn! ben eşit ağırlık öğrencisiyim. lise 4e geçtim ama matematiği anlayamadım ya temelim zayıf hiç yok dencek kadar sonrada diğer bilgileride koyunca hepsi brden uçup gidiyo ya ne biliym şuan mat hakkında bişey bilmiyorum dicek kadarımm. bu sene okulla birlikte dershnye gidicem orda mat1den başlıyolarmış. benimde tek umudum o en baştan çok çalışıp herşeyi bilmek istiyorum sizce çok mu geçtir öss için başarabilirmiyim en azından 2 senede.. matematikten soru çözmek istiyorumm! durumum vahim

çok teşekkür ederim. ama korkuyorum yapamam diye bunca sene öğrenemedim şimdide yapamam gibi geliyo tbi bunların çoğu derste anlayamam birazda anlatamama payı var. hiç başka destekte görmedim şimdiye kadar Allahım inş. öğrenirim iyi bir yer kazanmak istiyorum matamatik sorunumu çözüppsenağlama. şimdiden çok saolun paylaştıklarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…