Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma gurbaaa bea o kadarda kötü diil
selam bende maatematik öğretmeniyim..sen okuyosun sanırım..
matematik öğretmeni veya adayı değilim..İşletme okuyorum.Ama matematiği seviyorum gerçekten..Bir de işlem hataları yapmayıp soruları yanlış okumasam tam süper olacak..Çoğunlukla bundan dolayı yanlış sonuçlar çıkartıyorum..bi de arkadaşlar üni de türev integral limit konuları var bana yardım edermisiniz..ben lisede bu dersleri hiç görmedim..
Ben de matematik öğretmeniyim a.s. Cebiri de seviyorum fakat geometri öğretmenliği bölümü olsa gider onu okurdum herhalde geometriyle uğraşmak çok daha eğlenceli geliyor bana gamyoncuiremsu
çok teşekkür ederim. ama korkuyorum yapamam diye bunca sene öğrenemedim şimdide yapamam gibi geliyo tbi bunların çoğu derste anlayamam birazda anlatamama payı var. hiç başka destekte görmedim şimdiye kadar Allahım inş. öğrenirim iyi bir yer kazanmak istiyorum matamatik sorunumu çözüppsenağlama. şimdiden çok saolun paylaştıklarınız içinbak ben de ortaokul lise yıllarımda matematik açısından pek parlak bir öğrenci değildim..fakat ne olduysa üniversitede oldu.matematiği çok sevmeye başladım..Her zaman lisede kendimi matematik açısından embesil olarak görürdüm.Ama baktım ki öyle değilmiş.Ben bu dersi seviyormuşum..sana önerim matematik hakkındaki bütün önyargılarını kenara at.soğukkanlı ol..Matematik için ders alıcaksan sanki yeni bir oyun öğreniyormuşsun gibi davran..oyunun mantığını öğren ve iyi kavra...Asla ben yapamam çok zor deme..İnan bana lise yıllarında matematik gibi önemli dersi daha ilginç hale getiren öğretmenlerimiz olsaydı..Şimdi kesinlikle Matematik Öğretmeni olmak isterdim.