Matematik sadece benim kâbusum mu?

cimcimesultan

şubat 2015 İKRA, şubat 2016 İNANÇ :)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
8.779
3.071
248
arkadaşlar hepinize merhaba.

ben bir çoğunuz gibi 2014 kpss ye hazırlanıyorum.
evde kendim ihtiyaç yayınlarının konu anlatımı ve soru bankası setlerini aldım
ayrıca dershaneye başladım
yarından itibaren dershanedende destek almaya çalışacağım
dershanede de
yediiklim-yargı-ihtiyaç-data yayınlarının
konu anlatımı, soru bankası, yaprak testleri ve deneme sınavları kullanılıyor.
yani piyasadaki neredeyse tüm sağlam kaynaklardan faydalanılıyor
yalnız benim bir derdim var
o da matematik
taaa ilkokula varan bir matematik kabusum var.
ortaokul ve lisede zaten beden eğitimi hocaları geldi derse yani o okullarda da matematik görmedim.
şuan biri anlattığında anlıyorum hatta anladığım zaman bulmaca gibi geliyor matematik
ama birkaç zaman sonra onuda unutuyorum.

kızlar sizden öğrenmek istediğim şu.
ben matematiğin en temeline inmek istiyorum.
yani matematikten 30 da 30 yapmak değil hedefim. 15-20 net yapsam bana yeter.
bunun için nereden başlamalıyım ve nasıl bir program izlemeliyim bana yardımcı olurmusunuz.
bu matematikten korktuğum kadar başka hiçbir dersten korkmuyorum ben yaaa :18::18:

Keşke antremanlarla matematik serisinin 1ve 2. Ci kitabını alsaydın. Temelden anlatıyor ve bol bol soru çözduruyor bnmde amacım 20 net yapmak :/

kitaptan calısmaktansa birinin anlatması daha iyi sonuc verir. internette şenol hoca nın videoları var onu tavsiye ederim gayet anlasılır sekilde anlatıyor. arama motoruna şenol hoca yaz bulursun.

kitaptan calısmaktansa birinin anlatması daha iyi sonuc verir. internette şenol hoca nın videoları var onu tavsiye ederim gayet anlasılır sekilde anlatıyor. arama motoruna şenol hoca yaz bulursun.

teşekkür ederim arkadasım onuda aklımda tutayım. ne varsa hepsini kullanmak istiyorum bu konuda

antremanlarla mat sana yaramaz canım çünkü kitapta soruların çözümü yok ama yine de bir yayınevine gidip inceleyip alabilirsin.

Yediiklim keyifli matematik kitabını edinmeni tavsiye ederim mutlaka alman gereken bir kitap
Hiç bilmeyenler için kolaydan zora bir anlatımı var. Memnun kalacağına eminim.
Şenol hocada çok güzel anlatıyor gerçekten

Antremanlarla mat kitabını bende bi hevesle aldım çok övdüler ama kitabın eksik yanı çözümleri yok malesef
onn dışında içerik güzel adam kendi konuşma diliyle yazmış
eksileri artıları o kitaptaki bolll bol olan örneklerle öğrendim hakkınıda yememek lazım

şenolhoca ekolhocadan daha iyi anlamadıgım yeri başa sarıp sarıp izliyorum şenolhocanın eksi yanıda bana göre hızlı okuyo hızlı anlatıyo azıcık daha yavaş anlatabilir alta yorumlara hocam yavaş anlatın az diye yazdım ben zaten hep

onun dışında matematik benim içinde kabustu ama bunların yanında her pazar özel ders alıyorum birinin anlatması işe yarıyo kesinlikle canım durumun müsaitse sende bul birini derim

aa bak bunu düşüneyim ben
dershanede yediiklimin konu anlatım setini veriyorlarmış ben kayıt olmadan önce ihtiyaç yayınlarınınkini aldığım için bana sadece soru bankası vereceklerdi o zaman isteyeyim dershane bana o kitabıda versin çok sağol arkadaşım Allah razı olsun

şenol hocaya bende başlayacağım bugünden itibaren.
haftaya deneme sınavı olacak ve ben hiçbişey anlamıyorum matematikten
özel ders olayını ben nisan mayıs gibi düşünüyorum
şimdi dershaneye gidiyorum birde özel ders bana tuzlu gelecek.
arkadasımın oğlu anadolu lisesi sayısal bölümde
matematiği 95 den aşağı hiç gelmemiş yani anlıyor baya.
onunla konuştum arada bana çay içmeye gel diye
şuan temelini anlatsa bana yardımcı olacak diye düşünüyorum
ama eşimle konuşup özel ders olayını düşünsek iyi olacak tabi.

kızlar birde ben 2012 de uzman kariyer yayınlarının kpss matematik öğreten soru bankasını almıştım şimdi baktım hiç soru çözmemişim sizce bu kitabın faydası olurmu bunu zaten her durumda kullanacağm ama ağır gelmez değilmi ilk başta...

şenol hocayı bende seviyorum.o kadar kağıdı nerden buluyoda acımasızca uçuruyo anlamadım

evet kitabın kötü yanı o ama çözemediğim soruları saolsun yardımcı olan arklar var. mesela bitanesi asinaz
biri bana anlatınca pek anlamıyorum.ilk zamanlar mat çalıştıran bi arkadaşım vardı. (o zamanlar çarpım tablosunu unutmuştum parmak hesabı yapıyodum ki hala bu huyumdan vazgeçemedim :/ ) aniden sorular soruyodu strese giriyodum. bana ders anlatırken kesin aklından ''yeminlen bu kız gerizekalı'' diye geçiriyodur dedim ve bıraktım :) zaten şenel hoca izleyip ardındanda ant. mat kitabını çözmek iyi geldi bana. hiç bi kitapta sadece bi konudan bu kadar soru sormazlar herhalde.

evettttt disiplini ele aldım . kararlı bi şekilde çalışcam
ama bu güncel sorular beni ters köşeye yatırcak eminim

aynen bende senin gibi parmak hesabından vazgeçemiyorum canım.
yakında dershanede türkiye geneli deneme sınavı yapılacak ve ben mat bölümünü komple boş bırakacağım şimdiden utanmaya başladım bile yaaa rezil olacağım herkese

bendede var o rezil olma durumu 20 net yapsak kurtarırız matı yahu. daga geo var :/

bendede var o rezil olma durumu 20 net yapsak kurtarırız matı yahu. daga geo var :/

işte matın temelini oturtmadan geodanda bişey anlamayacağımı biliyorum ben
ben yarından itibaren şenol hocanın videolarını izlemeye başlayacağım kursta hoca çok hızlı anlatıp geciyo herkesin seviyesi belli ben çok aşağılardayım bölme bölünebilmede çakıldım kaldım.

eşime temmuza kadar haftada 1 defa temizlik yapcam matematiği halletmem lazım dedim hiç yapma gelince ben yaparım dedi galiba bana laf çarptı

Son düzenleme:

enemmm bide evlisin :/ çocuk yoktur umarım yoksa çok zor sınava hazırlanırsın

enemmm bide evlisin :/ çocuk yoktur umarım yoksa çok zor sınava hazırlanırsın

evet canım evliyim.
henüz çocuğum yok.
aslında istiyoruz ama olmadı henüz.
zaten bende madem çocuk yapamıyorum
bari kariyer yapayım diye girdim bu yola
çocuğu olanları görüyorum
ve hem çocuk hem ev
hemde sınavlara hazırlanıp başarılı olanlara imreniyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…