- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.071
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Keşke antremanlarla matematik serisinin 1ve 2. Ci kitabını alsaydın. Temelden anlatıyor ve bol bol soru çözduruyor bnmde amacım 20 net yapmak :/
kitaptan calısmaktansa birinin anlatması daha iyi sonuc verir. internette şenol hoca nın videoları var onu tavsiye ederim gayet anlasılır sekilde anlatıyor. arama motoruna şenol hoca yaz bulursun.
antremanlarla mat sana yaramaz canım çünkü kitapta soruların çözümü yok ama yine de bir yayınevine gidip inceleyip alabilirsin.
Yediiklim keyifli matematik kitabını edinmeni tavsiye ederim mutlaka alman gereken bir kitap
Hiç bilmeyenler için kolaydan zora bir anlatımı var. Memnun kalacağına eminim.
Şenol hocada çok güzel anlatıyor gerçekten
Antremanlarla mat kitabını bende bi hevesle aldım çok övdüler ama kitabın eksik yanı çözümleri yok malesef
onn dışında içerik güzel adam kendi konuşma diliyle yazmış
eksileri artıları o kitaptaki bolll bol olan örneklerle öğrendim hakkınıda yememek lazım
şenolhoca ekolhocadan daha iyi anlamadıgım yeri başa sarıp sarıp izliyorum şenolhocanın eksi yanıda bana göre hızlı okuyo hızlı anlatıyo azıcık daha yavaş anlatabilir alta yorumlara hocam yavaş anlatın az diye yazdım ben zaten hep
onun dışında matematik benim içinde kabustu ama bunların yanında her pazar özel ders alıyorum birinin anlatması işe yarıyo kesinlikle canım durumun müsaitse sende bul birini derim
kitaptan calısmaktansa birinin anlatması daha iyi sonuc verir. internette şenol hoca nın videoları var onu tavsiye ederim gayet anlasılır sekilde anlatıyor. arama motoruna şenol hoca yaz bulursun.
antremanlarla mat sana yaramaz canım çünkü kitapta soruların çözümü yok ama yine de bir yayınevine gidip inceleyip alabilirsin.
Yediiklim keyifli matematik kitabını edinmeni tavsiye ederim mutlaka alman gereken bir kitap
Hiç bilmeyenler için kolaydan zora bir anlatımı var. Memnun kalacağına eminim.
Şenol hocada çok güzel anlatıyor gerçekten
şenol hocayı bende seviyorum.o kadar kağıdı nerden buluyoda acımasızca uçuruyo anlamadım
evet kitabın kötü yanı o ama çözemediğim soruları saolsun yardımcı olan arklar var. mesela bitanesi asinaz
biri bana anlatınca pek anlamıyorum.ilk zamanlar mat çalıştıran bi arkadaşım vardı. (o zamanlar çarpım tablosunu unutmuştum parmak hesabı yapıyodum ki hala bu huyumdan vazgeçemedim :/ ) aniden sorular soruyodu strese giriyodum. bana ders anlatırken kesin aklından ''yeminlen bu kız gerizekalı'' diye geçiriyodur dedim ve bıraktım :) zaten şenel hoca izleyip ardındanda ant. mat kitabını çözmek iyi geldi bana. hiç bi kitapta sadece bi konudan bu kadar soru sormazlar herhalde.
evettttt disiplini ele aldım . kararlı bi şekilde çalışcam
ama bu güncel sorular beni ters köşeye yatırcak eminim
bendede var o rezil olma durumuaynen bende senin gibi parmak hesabından vazgeçemiyorum canım.
yakında dershanede türkiye geneli deneme sınavı yapılacak ve ben mat bölümünü komple boş bırakacağım şimdiden utanmaya başladım bile yaaa rezil olacağım herkese
bendede var o rezil olma durumu20 net yapsak kurtarırız matı yahu. daga geo var :/
şenol hocayı bende seviyorum.o kadar kağıdı nerden buluyoda acımasızca uçuruyo anlamadım
işte matın temelini oturtmadan geodanda bişey anlamayacağımı biliyorum ben
ben yarından itibaren şenol hocanın videolarını izlemeye başlayacağım kursta hoca çok hızlı anlatıp geciyo herkesin seviyesi belli ben çok aşağılardayım bölme bölünebilmede çakıldım kaldım.
eşime temmuza kadar haftada 1 defa temizlik yapcam matematiği halletmem lazım dedim hiç yapma gelince ben yaparım dedi galiba bana laf çarptı
enemmm bide evlisin :/ çocuk yoktur umarım yoksa çok zor sınava hazırlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?