• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matematik Öğretmenliği...

cocukken

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
51
0
16
İstanbul
Merhabalar, bu sene ek yerleştırmelerde matematik kazandım. Ve bankacı asla olamam ben birilerine bir şey öğretmek birilerine sürekli bilgi vermek isterim. Kesinlikle dogru bölümde oldugumu hissediyorum fakat derslerden biraz korkuyorum. Yapabilirmiyim hiç bilmiyorum.. Bana biraz fikir verebilirmisiniz nasıl toparlayabilirim diye? Birde öğretmenlik için formasyon almak dısında kendımı nasıl gelistirebilirim?

Merhabalar, bu sene ek yerleştırmelerde matematik kazandım. Ve bankacı asla olamam ben birilerine bir şey öğretmek birilerine sürekli bilgi vermek isterim. Kesinlikle dogru bölümde oldugumu hissediyorum fakat derslerden biraz korkuyorum. Yapabilirmiyim hiç bilmiyorum.. Bana biraz fikir verebilirmisiniz nasıl toparlayabilirim diye? Birde öğretmenlik için formasyon almak dısında kendımı nasıl gelistirebilirim?

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun.Bende matematik okuyorum son senem bu yıl.Her konuda yardımcı olabılırım sana.oncelikle formasyon dısında kendını gelıstereblmen ıcın meslegını ılk yıldan ıtıbaren yapmaya calıs.yanı bır sekılde dersler vermeye basla.bu ozel dersler olabılır dershanede bırkac gunluk calısmalar olabılır mutlaka ders anlatmaya basla.Her aksam test kıtaplarından konu bıtırmelerı yap cunku bız matematıkcıyız ve alan hakımıyetımızın her zamn cok ama cok ıyı olması gerekır.ogrencılık yıllarında buna cok zamanımız varken yapalım kı menzun oldugumuzda stajyer ogretmen gozuyle bakılmasın.Sınav sıstemını takıp et ozel derslere gıdınce bır cevre edınmeye calıs para kazanmaktan once cevre edınmeye bak.Ama en onemlısı ogretmenlık meselgını yapmaya calıs.Cunku sadece formasyon bılgılerıyle ogretmen olamazsın.Tecrubeli ogretmenlerın ne yaptıklarına dıkkat et neyı nasıl anlattıklarına nerde cok durup nerde cabuk gectıklerıne.
Hepsinden ote okul derslerını sakın ama sakın akstam gecmeye bak para kazanmak tatlı gelınce okulu bırakma cunku dıploman yoksa hak ettıgın yere gelmen cok guc olur.Umarım hersey ıyı olur senın ıcın yardımcı olcagım bırsey varsa olurum :3:

Back