- Konu Sahibi princes_Pocahontas
Canlarım beyazkalem yayınlarını ve yargı yayınlarını şiddetle tavsiye ediyorum![]()
Matematik için değil mi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım beyazkalem yayınlarını ve yargı yayınlarını şiddetle tavsiye ediyorum![]()
matematik için değil mi canım?
Nerde indirime girmiş :))
burda çok büyük bi kırtasiye var , mağaza gibi herşey var eğitim öğretime dair " orada "!
belirli aralıklarla sürekli indirimler yapıyorlar , tutulan yayınevleriyle anlaşıyorlar .
canım hepsi için iyi bence
matematik için değil mi canım?
gecen yıl beyaz kalaem yayınlarındaki sorulara benzer sorular cıkmıstı hani hatırladınızmı sorular calındı diye dedikodular cıktı ondan beyaz kalem yayınlarından mutlaka bi al deneme sınavlarından mutlaka al canım
yargıyayınları cok güzel sınavda cıkabilecek bilgiler var.fasa fiso yok yani.ben 2006 da sadece yargıya calısarak 93 almıstım lise düzeyinde ama atnamadım ama o kitaba cok calısmıstım.en son girdiğim sınavdada yargı yayınlarına calıstım
aaa evet hatırladım canım. Verdiğin bilgiler çok güzel. Not aldım :) kitap alırken bakacağım onlara.
93 aldığın halde niye atanamamıştın canım?
bak canım mutlaka.atanamadım valla kuzum 93,3 de kaldı lise düzeyi .ben her yeri yazmadım bide
demek ki hayırlısı şimdi çalıştığın yere atanmakmış canım.![]()
hayırlısı kuzum insallah sende atanırsın allahın yardımı ve izniyle insallah
Bide pes etme kuzum asla![]()
hayırlısı kuzum insallah sende atanırsın allahın yardımı ve izniyle insallah
Bide pes etme kuzum asla![]()
cnm şimdi hangi kurumdasın ve kaç puanla ne zmn atandın? Liseden mi atandın cnmm
canım lisans dan 66 ile atandım halk saglıgındayım kuzum ocak 2013 de atandım
darısı başımıza inş. :) Cnm lisansdan hangi bölüm okudun
ebelik canım bölümüm.amin canım Allah herkese ekmek kapısı acsın sizlerede insallah hayırlısı ile olsun