- Konu Sahibi princes_Pocahontas
Arkadaşlar matematik öğrenmek için konu anlatımı güzel olan bir kitap tavsiyesine ihtiyacım var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar matematik öğrenmek için konu anlatımı güzel olan bir kitap tavsiyesine ihtiyacım var...
bende şuan matematik için kitap arıyorum..murat ve pegem yayınlarının iyi olduğunu duydum ama henüz inceleme fırsatı bulamadım...2014 basımları henüz gelmemiş kitapçılara sanırım...sorduğum her yer öyle söyledi=/
merabalarbende temelden ders görüyorum hocamın bana aldırdığı antremanlarla matematik kitabı gerçekten güzel bir kitap tavsiye ederim bende size.
karekök yayınları ve fem ide çok öneriyolar onlarada bakabilirsiniz![]()
Eki Görüntüle 809419 bunu aldım bırde yediiklimin keyifli matematık kıtabını aldım cokda memnun kaldım aynı zamanda uzakdan egıtım vıdeolarınıda ızlıyorum..
merabalarbende temelden ders görüyorum hocamın bana aldırdığı antremanlarla matematik kitabı gerçekten güzel bir kitap tavsiye ederim bende size.
karekök yayınları ve fem ide çok öneriyolar onlarada bakabilirsiniz![]()
cnm bu kitabın 2013 basımını daha yeni aldım. fakat bunda konu anlatım yok bunun eksiği de o ben istiyorum i. geniş detaylı konu anlatımı, kolaydan zora doğru sorular ve çözümleri olsun içinde
2012 kpss de 27 matematik yapmış biri olarak derim ki
kpss kitapları ile çalışmayın
format değişti artık ales tarzı var
ben karekök yayınlarını kullandım ayrıca matematik kulübü yayınları da çok güzel
2012 kpss de 27 matematik yapmış biri olarak derim ki
kpss kitapları ile çalışmayın
format değişti artık ales tarzı var
ben karekök yayınlarını kullandım ayrıca matematik kulübü yayınları da çok güzel
Tebrik ederim :)
Bir şey sormak istiyorum. Ben de şu an karekök 0'ı kullanıyorum. Sen diğer serilerini (1,2 vs.) kullandın mı acaba?
ben ygs sorusu bankasını aldım o da 1 di galiba
ama matematik kulübü kullanacam bu sene kpss kitabı çıkarmışlar
herkez ales tarzı sorulardan bahsediyo sistem değiştimi tamamen yani nedir bu ales tarzı tam olarak _
??
sorularn hepsimi mantığa dayalı olucak ben anlamadım anlamıyorum yani :26:
2 aydır çalışmaya basladım hazırlanıorum bu tarz şeyler şevkimi kaçırıyo hep![]()
aktif matematik kitabını bulamadım hiç bi yerde, antremanlarla mat vardı almadım konu anlatımı felan iyi değildi çok yüzeyseldi, ihtiyacın setini aldım, diğer tek mat kitaplar 30 liraydı bu dediğim set normal fiyatı 60 tı ama 33 e düşmüştü bende tüm seti 2014 basım 33 e aldımmükemmel bi kitap tüm detayları söylüyor , şöyle soruda şu formülü uygulayın felan diye, benim gibi mat sıfır olanlar için bulunmaz nimet , çok kitap araştırdım ama bunu çok beğendim, tavsiye ederim düşünenlere, hep ondan çalışıyorum şimdi
![]()