Saç Rengi ve Saç Boyama mat saçlar için yardım!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miracle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

miracle

Ziyaretçi
kızlar saçlarım mat ve ince telli.. çok cabuk kırılıyo ve ne kullandıysam bugüne kadar parlatmayı başaramadım..bana yardımcı olabilir misiniz??:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım durulama suyuna sirke katarsan pırıl pırıl parlar saçların

canım bnm de saçlarım öle bnde çok şey denedim olmadı diolar saç maskesi yapın.

canım durulama suyuna sirke katarsan pırıl pırıl parlar saçların

canım ne kadar katmalıyım ?? sirke ye kokmasın saçlarım sonra?

ben limon suyu duymuştum biraz fazla katmışım herhalde saçlarım hatır hatır olmuştu

loreal in nutri gloss şampuanını kullanan var mı? inci proteini yönünden zengin olduğu için parlatıyormuş??

kızlar ben avon'un şampuanını kullanıyorum. herkes saçların ne kadar parlak diyor.tavsiye ederim

elma sirkesi tatlım ewet farkedio elma olmalı sanırım..saçı bütün kalıntılardan arındırıp parlatıo herne kadar kokusu olmuo deselerde oluyo kokusu ewden çıkmıycaın bi gün yapman tawsiemdr bi küçük pet şişeye su doldur azıcık da elme sirkesi işte iki çorba kaşığı dielim..banyodayken şampuanından sonra durula saçlarını onu saçlarına yedr bi 5 dakika bekel sonra durula çık

ben saçlarımın parlaklığından şikayetçiydim bir başkası matlığından şikayetçi insan kendinde olmayana özeniyo hep ama kuzenimde saçlarının parlamamasından şikayetçiydi zeytin yağının işe yaradığını söylemişti.

benimde cok mat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…