masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

M

masummasal

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi masummasal
FOTOLARIMI ÖZEL ALBÜMDE TOPLADIM ARKADAŞLAR,GÖRMEK ıSTEYENLER ARKADAŞLIK DAVETı GÖNDERSıN

Ameliyat öncesi paylaştığım tasarımlarıma yorum yapıp beni yönlendiren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,tasarımlar arasından tercih yapmamda çok yardımcı oldunuz opuyorumnanaktan
arkadaşlar 22 şubat pazar günü ameliyat oldum,doktorum Yakup Avşar,
sorunsuz bir süreç geçiriyorum:nazar: morluklarım yok denecek kadar az oldu,gözümde kanlanma falan hiç olmadı zaten
şimdilik herşey yolunda,yardımım olursa sorularınızı cevaplarım,ameliyat olmak isteyen arkadaşlar herşey in gönlünüzce olmasını diliyoruma.s.

NOT: Aşağıdaki ilk sayfa yorumları tasarım için yapılmış yorumlardır arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi masummasal
Bence guzel ama sanki biraz uzun gibi geldi biraz daha kısa olsa daha guzel olur diye dusunuyorum ama siz begeniyorsanız sorun yok :1hug:

• Konu Sahibi masummasal
biraz daha kalkık olabilir bence

• Konu Sahibi masummasal
bana göre böyle doğal ve hoş gözüküyor

• Konu Sahibi masummasal
bencede cok hos olmus...
ne uzun nede daha kalkik olmasi gerekiyor...
cok güzel yapmis doktorun...

• Konu Sahibi masummasal
ucundaki sivriliği daha doğala yakın yapması taraftarıyım bu halide hoş tabiki cnm güle güle kullannn :)

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi masummasal
bnce gayet dogal ve guzel

• Konu Sahibi masummasal
burnunuzun orjinalı nasıldı :) yani sizi rahatsız eden görüntü neydi? ama bence de biras daha kalkık olabilir...

• Konu Sahibi masummasal
burnunuzun orjinalı nasıldı :) yani sizi rahatsız eden görüntü neydi? ama bence de biras daha kalkık olabilir...

:) büyük bir burnum yok ama kemerli,biraz daha kalkık olanınıda tasarladı ama hiç benmişim gibi gelmedi bana,dikkat çeksin ve çok belli olsun istemiyorum,gerçi herkes o kadar ameliyata yatmışken biraz daha kalkık yaptır diyor ama bilemiyorum,yine kafam karıştı :uhm:kaydirigubbakcemile3

:) büyük bir burnum yok ama kemerli,biraz daha kalkık olanınıda tasarladı ama hiç benmişim gibi gelmedi bana,dikkat çeksin ve çok belli olsun istemiyorum,gerçi herkes o kadar ameliyata yatmışken biraz daha kalkık yaptır diyor ama bilemiyorum,yine kafam karıştı :uhm:kaydirigubbakcemile3
canım sana tavsiyem doğallıktan yana olsun bunu amelyat olmuş biri olarak söylüyorum sana..doğal olan herzaman güzeldir çok fazla kalkık olup insanların burnunun içini görmesi bence hiç hoş deil bu hali gayet ii

keşke biras kalkık halinide görebilseydik.. daha kolay kıyaslardık.. ama yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir tabi..çok fazla burnunun içi görünmediği sürece birass kaldırabilirsin :)

çok hoş ve doğal. Tornadan çıkmış gibi değil. (küçük ve kalkıklar öyle görünüyor)

şimdiki halini ve kalkık tasarımını da görebilsek daha net düşüncelerimizi belirtebilirdik canım
ama bu halide çok güzel ve en önemlisi çok doğal duruyo
bu arada doktorun kim canım

Bence buruna biraz daha kavis verebilir kemer kısmında biriz daha girinti hoş duracaktır..Ama bu resim de çok doğal estetik yokmuş gibi..

bende 1,5 aylık ameliyat olmuş biri olarak sölüyorum az kalkık yaptır ilerde cok pişman olursun bence ..

şimdiki halini ve kalkık tasarımını da görebilsek daha net düşüncelerimizi belirtebilirdik canım
ama bu halide çok güzel ve en önemlisi çok doğal duruyo
bu arada doktorun kim canım

doğal duruyor yorumları içimi rahatlattı teşekkür ederim,istediğim bu zaten,dokrorum Yakup Avşar,iki arkadaşım burnunu yaptırdı ona,başka estetikli tanıdıklarımla kıyasladığımda arada büyük farklar buldum,kısmetse bu hafta ameliyat tarihini belirleyeceğiz,çok heyecanlıyım :teytey:

bende 1,5 aylık ameliyat olmuş biri olarak sölüyorum az kalkık yaptır ilerde cok pişman olursun bence ..

sen kime yaptırdın cnm ve memnunmusun,kalkık yaptırdığımda doğallıktan çıkar diye korkuyorum

bence de hem kalkık hem kısa olursa dogal olmazdı ama şimdi çok dogal olmuş canım ellerine sağlık dr unun

X