• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masumlar (atv)

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
atv de yeni bir aşk hikayesi başlıyo arkadaşlar bakalım nasıl bi dizi tutarmı tutmazmı belli değil daha .

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği aşk ve sadakat hikâyesi olan "Masumlar" adlı dizi Özgü Namal, Demet Evgar ve "Üç Maymun" filmiye yıldızı parlayan Hatice Aslan'ı bir araya getirmesiyle dikkat çekiyor.

Daha önce de ekranlara genç yıldızlar kazandıran Osman Sınav'ın bu dizideki sürprizi ise Amerika ve İrlanda'da oyunculuk eğitimi alan Kenan Ece.

İki kadın arasında kalan erkeğin masum, tutkulu öyküsünü anlatan "Masumlar", nisan ayında izleyicilerle buluşacak.

Dizi, Zeynep karakteriyle Namal'ı uzun zaman sonra ekranlara taşıyacak. .

Pavyonda canlı şarkıya tam not

atv'nin yeni dizisi Masumlar'da pavyon şarkıcısı Necla'yı canlandıran Hatice Aslan, çekimlerde canlı söylediği şarkıyla yönetmen Sınav'dan tam not aldı. Aslan, "Liseden beri şarkı söylemeyi seviyorum. Elime fırsat geçti. Dilediğim kadar söyleyebilirim" dedi.

Hatice Aslan pavyonda

Nisanda atv'de ekrana gelecek olan "Masumlar" adlı TV dizisinde bir pavyon şarkıcısını canlandıran Hatice Aslan, çekimlere başladı. Nuri Bilge Ceylan'ın "Üç Maymun" adlı filmiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu, dizide sesli çekim yöntemiyle kayıt yapılmasının kendisi için bir avantaj olduğunu söyledi.

İSTEDİĞİ KADAR SÖYLEYEBİLECEK
Aslan'ın "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi" adlı şarkıdaki performansı, dizinin yönetmeni Osman Sınav'dan tam not aldı. Necla adlı bir pavyon şarkıcısını canlandıran ünlü oyuncu "Bu diziyle birlikte elime iyi bir fırsat geçti. Artık dilediğim kadar şarkı söyleyebilirim. Güzel iki kadın arasında kalan sadık bir adamın hikâyesi de beni çok etkiledi" dedi. Aşk ve sadakat teması üzerine kurulu olan dizide Hatice Aslan'ın yanı sıra Demet Evgar, Özgü Namal ve Kenan Ece rol alıyor

masumlar.jpg

Ben de biraz katkıda bulunmak istedim....
Umarım severek izleyebileceğimiz bir dizi olur... teşekkürler paylaşımınız için :))

Ünlü Güzeller Aynı Dizide

Osman Sınav‘ın üstlendiği etkileyici bir aşk ve sadakat hikayesi olan “Masumlar“, nisan ayı başında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde Özgü Namal (Zeynep), Kenan Ece (Kaan), Demet Evgar (Başak), Burak Sergen (Galip), Hatice Aslan (Necla) gibi başarılı isimler yer alıyor. Sekiz aylık bir çalışmanın ürünü olan “Masumlar” projesi, deneyimli ve başarılı oyuncu kadrosu ile hayli iddialı.

bakalım izleyip göriciğiz efendim:)

Aldatmanın aslında çokda adice olmadığını gösterecek bir dizi.
Erkeklerin gözlerinden aldatma.
Neden aldattım, sebebi vardı, haklıydım, benim dışımda gelişti vs. kılıfları.
Ben biraz ön yargılıyım bu diziye karşı, ama bellimi olur, belkide hoşuma gider.

Hangi dizi yayına girmeden rafa kalktı?

atv’de tanıtımları dönen ‘Masumlar’ isimli dizi yayına girmeden rafa kalktı. Osman Sınav, Özgü Namal, Hatice Aslan ve Demet Evgar’ı buluşturan ‘Masumlar’ dizisini son anda yayınlamaktan vazgeçti.

Sınav, ‘Aşk mı sadakat mi?’ sorusunu sorusunu sorduğu yeni dizisi için son yıllarda rol aldıkları sinema filmleri ve aldıkları ödüllerle adlarından sıkça bahsettiren üç iddialı isim ile el sıkıştı ve çekimler başladı.

Dizinin tanıtımları da sıkça kanalda döndü. Hatta yayın günü de belirlendi. Ancak dizi başlarken atv yönetimiyle Osman Sınav arasında yaşanan senaryo gerginliği, dizinin ilk bölümünün teslim edilmesiyle iyice tırmandı.

Sınav’ın çektiği bölümü atv yönetimi beğenmedi ve senaryoda bir takım değişiklikler istedi. Sınav ise üzerinde aylarca çalıştığı ve büyük emek harcadığı senaryosundaki değişikliğe sıcak bakmadı.

Bu olaylar üzerine 2. bölümün çekimlerini bitiren ve 3. bölüme başlayan osman Sınav yeni kanal arayışlarına girdi.

Henüz dizinin hangi kanalda yayınlanacağı netleşmedi ancak osman Sınav, bir moral bozukluğu yaşamadıklarını belirtti.

Kaan, büyük bir inşaat şirketinde satış temsilcisi olarak çalışmaktadır. ışyerinde beğenilen ve sevilen bir çalışan olan Kaan karısı Zeynep’i çok sevmektedir ve çok mutlu bir evliliği vardır.

Kaan’ın hayatı çalıştığı şirkete yeni bir satış müdürünün gelmesi ile değişir. Yeni gelen satış müdürü Kaan’ın lise zamanlarında büyük bir aşk yaşadığı ancak daha sonra ayrılmak zorunda kaldığı, on yıl boyunca hiç görmediği Başak’tır.

Başak oldukça güzel ve alımlı bir genç kadındır. Şirkete ilk geldiği günden itibaren herkesi güzelliği ile etkiler. Kaan’ın, Başak’ın gelişiyle değişen hali iş arkadaşları tarafından Başak’ın güzelliğine yorulsa da Kaan’ı asıl alt üst eden hiç beklemediği bir anda eski aşkıyla karşılaşmış olmasıdır.

Kaan da Başak da kaderin bu cilvesinden rahatsız olurlar. ıkisi de çekip gitmek ister ama yapamazlar. Zor da olsa bir arada çalışmaya karar verirler. Ancak işyerinde her gün bir arada olmak Başak ve Kaan’ı hiç tahmin edemedikleri şekilde etkiler. Kaan Başak’ı unutamadığını fark eder. Ve mutlu evliliği ile eski aşkı arasında kalır.

Kaan’dan ayrıldığı günden beri hayatına hiç kimseyi sokmamış olan Başak da Kaan’ı hala unutamamış olduğunu fark eder. Bir yuvanın yıkılmasını asla istemeyen Başak da vicdanı ile eski aşkı arasında kalır.

Kaan ve Başak’ın aynı şirkette çalışmaya başladığını öğrenen, Kaan’ın karısı Zeynep için de zor günler başlar. Zeynep hem çok sevdiği kocasını kaybetmemek hem de evliliğini ayakta tutmak için onurlu bir mücadeleye girişir.

Kaan, Zeynep ve Başak atlatması çok zor bir fırtına ile karşı karşıyadır.

evet ya bi dizi reklamında gördüm bir daha görmedim ya
neden oynatmıyorlar ya yoksa yayınlamayacaklarmı

Back