Masumlar Apartmanı

Aslında safiyede cekmisya hepsinin normal olmamasini anlıyorum
Aynen izledikçe içimdeki pedagoji alanına karşı olan aşkım kabarıyor
Okuyor okuyor okuyorum eğer evladım olursa yapacağımız yanlıslar doğrular onların karakterini belirliyecek çünkü

Aynen izledikçe içimdeki pedagoji alanına karşı olan aşkım kabarıyor
Okuyor okuyor okuyorum eğer evladım olursa yapacağımız yanlıslar doğrular onların karakterini belirliyecek çünkü
Davranışlarımız ilerde çocuklarımıza nasıl bir birey olması yada olmamasindaki önemli bir ayna. Çok dikkat edilmeli aslında bunu gayet iyi görüyoruz hayatın içinde.

Davranışlarımız ilerde çocuklarımıza nasıl bir birey olması yada olmamasindaki önemli bir ayna. Çok dikkat edilmeli aslında bunu gayet iyi görüyoruz hayatın içinde.
Aynen öyle köpek gibi büyütülmüş çocuk diye bi kitap var şu an elimde okumak için sabırsızlanıyorum bakalım neler öğrenecem, bir çocuk psikiyatristinin not defterindenmiş

Aynen öyle köpek gibi büyütülmüş çocuk diye bi kitap var şu an elimde okumak için sabırsızlanıyorum bakalım neler öğrenecem, bir çocuk psikiyatristinin not defterindenmiş
Merak ettim şimdi adı baya dikkat çekici.

Merak ettim şimdi adı baya dikkat çekici.
Aynen aynen bide "Zor bir ailede büyümek" var onu da alacağım, sardım şu sıra böyle kitaplara.
Kız kardeşim diyor ki izlediğin diziler okuduğun kitaplar, sen nasil korkmuyorsun ya ben tek başıma kırmızı oda izlesem ödüm kopuyor diyor ahsjdjdhd

Bilincleniyor insan bir yerde okudukça. Birazda yaşanmış oluşu etkiliyor tabi kimini fazla kimini az kardesinide baya etkiliyo demekki. Gülme kiz sende kardeş gibi

Bitti pek masumcuk apartman

Diziyi bugun izleme fırsatım oldu baba ile annenin zorla evlendiği belliydi aslında ama zorla evlilikte 4 çocuk 3 tanede ölmüş öyle diyorlar.

Han başka gizemleride var bence esata hiçbir şey anlatma dedi.

Belki ilerleyen bölümlerinde bahsi geçen öğretmen de ortaya cıkar.

Esra karekterini hiç sevmedim ben nedense tamam arkadaşını düşünüyor ama karşı tarafın kendisinden hoşlandıgını biliyor duygularıyla oynuyor bence.

Bence öğretmeni öldürdü.
Kitapta Han yokmuş gerçi, kurgu yani. Safiye, Gülben ve Neriman 3 kız kardeş tekmiş. Ve baba galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…