Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnci de bir memnun olmadı gittiBaba para ile çalışıyor![]()
İncineste keşke eşimde kafasına göre bana ev alsaKafasına göre ev almış![]()
KarbonatO ne koydu süzgece![]()
Arada benim eve de cagirirdimAnamm safiyeyle komşu olduğunuzu düşününevlerden uzak
![]()
Bende eşime öyle diyorum hayatım bana hiç sormadan iş bulabilir, ev alabilir , kardeşime burs verebilirsinİncineste keşke eşimde kafasına göre bana ev alsa![]()
Aynen ya hem dağ basindaBende eşime öyle diyorum hayatım bana hiç sormadan iş bulabilir, ev alabilir , kardeşime burs verebilirsin![]()
Annem diyor annesine hayır yapıyor milleti nasil eleştiriyor aunı zamandaAnamm safiyeyle komşu olduğunuzu düşününevlerden uzak
![]()
Aynen ya iş kursa çalışırım hiç gocunmamBende eşime öyle diyorum hayatım bana hiç sormadan iş bulabilir, ev alabilir , kardeşime burs verebilirsin![]()
Ben yaptım temiz temiz diyorAnnem diyor annesine hayır yapıyor milleti nasil eleştiriyor aunı zamanda![]()
Çok üzücü çokNevreste bu topikte biri kadının ve adamın zorla evlendirilmis olabileceğini yazmisti doğru çıktı bu bölüm
![]()
Ben orayı göremedimAy safiye mezara gidemiyo ya kardeşinin mezardan aldığı taşla kutuda annesine mezar yapmış içim kötü oldu be![]()
Dede kalp krizi geçirecek nerdeyseHan inciyi istedi![]()