- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.471
- 43
Hoş geldinizAyy benim gibi masumlar apartmanı hayranları varmış burada yeni yerimi buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinizAyy benim gibi masumlar apartmanı hayranları varmış burada yeni yerimi buldum
HoşbulduuukHoş geldiniz
O konuşmanın üstüne güzelce sarılılabilselerdi keşke ne kötü bir durumHala hasret
Börekte yapacakmış Kek bu hafta yetişmezmiş,börek kaç ay sürerSafiye kek yapacak
HoşgeldinHoşbulduuuk
Hasret dokunmakla sarilmakla biterHala hasret
Safiye bizi görse ne yapar şipşak yapıyoruzBörekte yapacakmış Kek bu hafta yetişmezmiş,börek kaç ay sürer
Aynen öyleO konuşmanın üstüne güzelce sarılılabilselerdi keşke ne kötü bir durum
HoşbuldukHoşgeldin
Biz kirliyizSafiye bizi görse ne yapar şipşak yapıyoruz
Pislik içindeyiz hadi coslayalim safiye gibiBiz kirliyiz
Ona göre öyleyizPislik içindeyiz hadi coslayalim safiye gibi
Hadi diyelim keki böreği yaptı o tepsiler hele o fırın içi nasıl temizlenecek han istediğine bin pişman olacak ordan 1 yıllık iş çıkarBörekte yapacakmış Kek bu hafta yetişmezmiş,börek kaç ay sürer
Hepimiz deliyizAileni konuşmanın zamani geldi diyor tatlım geç kalmadın mi biraz
Fırının temizlenmesi aylar sürerHadi diyelim keki böreği yaptı o tepsiler hele o fırın içi nasıl temizlenecek han istediğine bin pişman olacak ordan 1 yıllık iş çıkar
Evet ordan bize bir sezon çıkarFırının temizlenmesi aylar sürer
O zaman börek isterizEvet ordan bize bir sezon çıkar