ben de atar demiştim ama siliyorHalılar yine çöpe gidecek
Belki temizlenmezben de atar demiştim ama siliyor
aynı anda çekirdek de yiyorumO değil de hem yazıp hem nasıl izliyonuz. Ben burdakileri okuyunca izleyemiyorum geri sardırıyorum
Ben bdv ye bile bakıyorum dermişimaynı anda çekirdek de yiyorum
Çok şey kaçırmışsın:)Çay akımı başlattım
Bu arada ben ilk bakıyorum yani önceki bölümleri tam bilmiyorum(ama pek bi şey kaçırmadım bence zaten yeni) yalnız benim gözler hemen doldu yani bu hep böyle gidiyorsa ben çok ağlarım o zaman
O ev temizlenmez
Aynen bendeaynı anda çekirdek de yiyorum
Yerleri kazıdı :)Yakar kiz bu gidisle. Mikroplar gitmiyordu okadar silmeye ragmen diye..
Yazik yahu
Yaa youtube dan bakayım o zaman öncekilere. Annesinden dolayı Safiye böyle, dedesi de kızından dolayı toruna çok baskı yapıyor bu ikisini anladım yetmez miÇok şey kaçırmışsın:)
nevoş o tulumlardan edinelim,ben sevdimÇok şey kaçırmışsın:)
anlatmakla olmaz,safiye yaşanırYaa youtube dan bakayım o zaman öncekilere. Annesinden dolayı Safiye böyle, dedesi de kızından dolayı toruna çok baskı yapıyor bu ikisini anladım yetmez mi
Ama nasıl tanıştılar,ıspanak sabunla nasıl yıkanır,güller nasıl yıkanır sonra kıyma nasıl sabunlanır öğrenmemişsinYaa youtube dan bakayım o zaman öncekilere. Annesinden dolayı Safiye böyle, dedesi de kızından dolayı toruna çok baskı yapıyor bu ikisini anladım yetmez mi
Yoo aksine çok sevgi dolular. Bence biz fazla genellemeciyiz :)Ama öyle ailelerde de bence bı soğukluk var bende çok denk geldim ama tuhaf yanı bunları ki de tuhaf.
Eşler sonra bizi Bakırköy'e yollamasınnevoş o tulumlardan edinelim,ben sevdim
Bosver ozlem bunları merak etme, bırakalım ınsanlar mucevherlerımızı konussun... #fırdevsyoreoglu : )))))Ayy babasıyla ne alakası var Safiye neyi açıklayacak firdevs hanımlaaar