Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra safiye gibi buraları tuz ruhuyla yıkarızYok terlik veriyoruz![]()
Benim o da bitti ama su an evim sanki yine pis daha yeni dip köşe yaptm, psikolojik dizi sözde psikolojimizi bozdu ülkecek hemdeAbartmayın
Benim bi mutfak camı kaldı![]()
Ben 2 ay önce taşındım.Kapılar kapansın öyle yapayım dedim ama dayanamıyorumBenim o da bitti ama su an evim sanki yine pis daha yeni dip köşe yaptm, psikolojik dizi sözde psikolojimizi bozdu ülkecek hemde
Aynen yıkarızSonra safiye gibi buraları tuz ruhuyla yıkarız![]()
Benim o da bitti ama su an evim sanki yine pis daha yeni dip köşe yaptm, psikolojik dizi sözde psikolojimizi bozdu ülkecek hemde
Ben 2 ay önce taşındım.Kapılar kapansın öyle yapayım dedim ama dayanamıyorum![]()
Aynen ya biz yapıyorz yapıyoruz bitmiyor millet ne rahat 2 günde ev işlerinin tamamı bitiyor aylarca rahat rahat yatıyorlar
Aylarca sürmüyorAynen ya biz yapıyorz yapıyoruz bitmiyor millet ne rahat 2 günde ev işlerinin tamamı bitiyor aylarca rahat rahat yatıyorlar
Toz yağıyor mubarekAynen ya biz yapıyorz yapıyoruz bitmiyor millet ne rahat 2 günde ev işlerinin tamamı bitiyor aylarca rahat rahat yatıyorlar
Millete diyom bea, ben her gün yapsam bana göre ev hep pis ahahahssAylarca sürmüyor![]()
Tuz ruhu kullanma amaBen bugün oturma odasının perdesini yıkadım,camlarını sildimYarın hepsini mi yıkasam
![]()
Aynen ya çok toz oluyorToz yağıyor mubarek
İnsanın içi rahat etmiyor
Limon tuzu,sirke,karbonat neyimize yetmiyorTuz ruhu kullanma ama![]()
Evet ya bende çok merak ediyorumSafiye Genç kızken çokta akıllıymış Normalmiş nasıl böyle evrilmiş ya![]()
Cisli carsaflari neden sakladiklarini ogrendim zaten sakladiklari tek o degil hicbise atmiyolar![]()
Sana da terlik verelimBende dizinin müdavimiyim![]()