Masumlar Apartmanı

İnci çok bile dayandı. Safiye ağır hasta yalnız çok acı çekiyo. En ağırları içlerinde o. Aşırı öfke patlaması yaşıyo. İnci bence bu sefer canına okuyacak gibi geliyo.
Diziyi dün izledim gecikmeli

Dün ki bölümü izledikten sonra bence içlerinde en ağır hasta han.

Safiye ve gülben durumlarının farkında aslında, bunuda dışa vuruyorlar ama han öyle değil tam bir kara kutu bence.

Anneannede çok fena ama hem safiyeyi dolduruyor baban başkası olabilir diye sonrada çocuk cahillik etti diyor.

Hasibenin böyle olmasında 1.derecede annesi 2.derecede kocası suçlu.

Kocası çocuklarının doğumuna bile gitmemiş.

Yalnız hasibe nerimanı hasta olduktan sonra doğurmuş galiba, gecmiş sahnelerinde masada yemek yerken hasta değildi ayaktaydı boşanmayı isterken hasibe senin 4 çocugun var dedi, sonra ki sahnesnin birisinde annesi ile olan sahnede hasta oldugu sahnede Neriman için daha bebek dedi annesi oğluna vermesi için.

Han şimdide esraya takacak yunan heykeli koymuş esrada ona bilenecek bence

Belkide safiye yarım bıraktığı okulunu tamamlar tıp fakültesini kazanır.

Gülbende esat sayesinde şirkette işe başlar.

Fragman çıkmış çok hüzünlüydü.

İnci kriz geçiriyordu. Naci gidiyordu. Gülbene çok üzüldüm korkudan altına kaçırdı esat ve esra gördü gülbende çok kötüydü mutluluğu 1 hafta sürdü.

Şu mezarlıkta film cekerken ölüleri rahatsız etmeseler... İnci coştu bi...

Çok yakından tanıdığım birinin babası ile olan hikayesine öylesine benziyor ki o kadar duygulandım ki ne kadar da gerçek hayata benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…