Masumlar Apartmanı

Her bölümde Merve’ye tekrar tekrar bayılıyorum ya o hiç üzülmesin istiyorum canım gülben

Reactions: H M
Aaaa safiye olmazsa olmaz ki dizinin ana karakteri safiye
Sarı leblebi
Sarı kantaron
Dana incik
Sarı bıyık
Sirik
Ama olmaz kiii
Gülben ne zaman tedavi olacak ta çirli.carsaftan kurtulacak yaa o depo koku gelen orayı bosaltsalr gari

Safiye bu bölüm haddini aştı..Han doğru söyledi Naci'ye başka türlü onun dışındaki herkese başka türlü davranıyor.

Birde fosil ve parmaksız var

Izlemiyorum kitaptaki hikayeyi okuyordum son birkac bölümü okuyamadim telefondan uygulamayi silince
Ilk bölümün meyve sebze yikama sahnesini youtubedan izleyeyim dedim fenalik geldi kapattim cidden onca suyu boca etmeleri beni gerdi
Sıkıcı bir dizi olmuş bence, han ve inci kitapta yok fazla sündürüyorlar hikayeyi
Tabii izlemedigim icin boyle hissetmis olabilirim mesela kirmizi odayi izliyorum cevremden de onu sıkıcı ve depresif bulanlar vardi hatta izleyince morali bozuldugu icin birakanlar da duydum. Ben hikayeleri ve karakterleri o kadar icsellestirmedigim icin olumsuz yönde etkilenmiyorum

Ne zaman tedavi olacaklar, ben onu bekliyorum. Kitaba gore psikiyatrist eve geliyor. Ama sanirim daha cok var. Cunku Nerimanin evlenmek icin istenmeye gelinmesi lazim. Yani dizide daha lise bitecek de... ohooo...

Kırmızı odanın gerçekten bazı hikayeleri etkiliyor insanı ... Özellikle kadın hikayeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…