safıyesız olmazkı...cem yılmaz Netflix e Ersan kuner diye bir dizi çekiyormuş.ezgi mola ile anlaşmışlar.masumlar apartmanında ikinci sezon safiye büyük ihtimal yok
Ben normalde de ıspanak pisirmeye cok üşenirim, icimde minnacık bi Safiyecik varohh ellerine sağlık. gecen hafta yesıl fasulye yapacaktım vazgeçtim. sayıfeye benı fasulyeden ıspanaktan sogutturdu
Ben de öyle düşünüyorum. Ama olan bu.sefirin kızı dizisindeki Uraz kaygılar oğlu ile oynayacakmis Netflix teki dizidesafıyesız olmazkı...
Aynen bu yıl dizileri çok güzelÇok güzel bı dizi gerçi TRT 1 bütün dizileri çok kaliteli ve güzel
Napam doğraması cok zor yaaBen normalde de ıspanak pisirmeye cok üşenirim, icimde minnacık bi Safiyecik var
Ya ne dedi kivirdi orayı kaçırdım telefon geldi dinleyemedimHan güzel kıvırıyor.
Safiye'nin kıyafetlerini yaktığını söylediYa ne dedi kivirdi orayı kaçırdım telefon geldi dinleyemedim
Reklamsiz YouTube'dan izliyom çoğu zaman ben baktığım dizileri hep.O kadar saat tv de duramam sonradan izliyorum ben
Niye yakıyormuş ya hiç inandırıcı değilSafiye'nin kıyafetlerini yaktığını söyledi
Ceylanın bile cansız mankeni varmış ya. Han çok tehlikeli bir karakterSafiye'nin kıyafetlerini yaktığını söyledi
Zaten Esra inanmadı takip edip videosunu çekti.Niye yakıyormuş ya hiç inandırıcı değil
SaplantılıCeylanın bile cansız mankeni varmış ya. Han çok tehlikeli bir karakter
Eşim de işte olduğu zaman sabah kahvaltıda biz de internetten tekrarını izliyoruzReklamsiz YouTube'dan izliyom çoğu zaman ben baktığım dizileri hep.
onları pek izlemiyorum hatta hıc ızlemedım sadece masumlar apartmanı ve kırmızı oda baska yokBen de öyle düşünüyorum. Ama olan bu.sefirin kızı dizisindeki Uraz kaygılar oğlu ile oynayacakmis Netflix teki dizide
Evet o kısma yetiştim çok güzel dizi ya iyice merak ediyorum napacak esraZaten Esra inanmadı takip edip videosunu çekti.