- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
safıyesız olmazkı...cem yılmaz Netflix e Ersan kuner diye bir dizi çekiyormuş.ezgi mola ile anlaşmışlar.masumlar apartmanında ikinci sezon safiye büyük ihtimal yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
safıyesız olmazkı...cem yılmaz Netflix e Ersan kuner diye bir dizi çekiyormuş.ezgi mola ile anlaşmışlar.masumlar apartmanında ikinci sezon safiye büyük ihtimal yok![]()
Ben normalde de ıspanak pisirmeye cok üşenirim, icimde minnacık bi Safiyecik varohh ellerine sağlık. gecen hafta yesıl fasulye yapacaktım vazgeçtim. sayıfeye benı fasulyeden ıspanaktan sogutturdu![]()
Ben de öyle düşünüyorum. Ama olan bu.sefirin kızı dizisindeki Uraz kaygılar oğlu ile oynayacakmis Netflix teki dizidesafıyesız olmazkı...
Aynen bu yıl dizileri çok güzelÇok güzel bı dizi gerçi TRT 1 bütün dizileri çok kaliteli ve güzel
Napam doğraması cok zor yaaBen normalde de ıspanak pisirmeye cok üşenirim, icimde minnacık bi Safiyecik var![]()
Ya ne dedi kivirdi orayı kaçırdım telefon geldi dinleyemedimHan güzel kıvırıyor.![]()
Safiye'nin kıyafetlerini yaktığını söylediYa ne dedi kivirdi orayı kaçırdım telefon geldi dinleyemedim![]()
Reklamsiz YouTube'dan izliyom çoğu zaman ben baktığım dizileri hep.O kadar saat tv de duramam sonradan izliyorum ben
Niye yakıyormuş ya hiç inandırıcı değilSafiye'nin kıyafetlerini yaktığını söyledi![]()
Ceylanın bile cansız mankeni varmış ya. Han çok tehlikeli bir karakterSafiye'nin kıyafetlerini yaktığını söyledi![]()
Zaten Esra inanmadı takip edip videosunu çekti.Niye yakıyormuş ya hiç inandırıcı değil
SaplantılıCeylanın bile cansız mankeni varmış ya. Han çok tehlikeli bir karakter![]()
Eşim de işte olduğu zaman sabah kahvaltıda biz de internetten tekrarını izliyoruzReklamsiz YouTube'dan izliyom çoğu zaman ben baktığım dizileri hep.![]()
onları pek izlemiyorum hatta hıc ızlemedım sadece masumlar apartmanı ve kırmızı oda baska yokBen de öyle düşünüyorum. Ama olan bu.sefirin kızı dizisindeki Uraz kaygılar oğlu ile oynayacakmis Netflix teki dizide![]()
Evet o kısma yetiştim çok güzel dizi ya iyice merak ediyorum napacak esraZaten Esra inanmadı takip edip videosunu çekti.