O zaman Safiye'ye almış olabilirYüzük gördü ama bence değil
Gülben otel odasında alyans gördü ama bence değil yaa inanmamYa kaçırdım.Naci’nin evli olduğu nasıl anlaşıldı?Evli mi gerçekten?
Nevrestecim akıllı adamın safiyeyle işi neBir tane akıllı yok
Blmiyorum ki erkek yüzügu degilmiydiO zaman Safiye'ye almış olabilir
Orayı kaçırdım ben yaBlmiyorum ki erkek yüzügu degilmiydi
Han ablası bırakıp gider, evlenir diye yine izin vermezAyy Naci su Han’ A niye guzel guzel anlatmiyorsun herseyi.Annen bizi ayirdi de,biz Safiye ile birbirimizi cok seviyorduk de.Onu almaya geldim de.Di mi yani.
Gülben’in aklından geçenlere inanırsak Esat buna aşıktı, Esra ayırdı.Naci de aşık oldu Gülben’e,ama evli olduğu için yaklaşamıyor olurGülben otel odasında alyans gördü ama bence değil yaa inanmam
Canım üzümlü kek çektiAhhh Safiye üzümlü kekim. Bu nasıl bir ıstırap..
Oda İnci gibi uzaktan evlilik oyunu oynarHan ablası bırakıp gider, evlenir diye yine izin vermez
Esatta boşluğa düştü Gülben ilgilenmeyinceGülben’in aklından geçenlere inanırsak Esat buna aşıktı, Esra ayırdı.Naci de aşık oldu Gülben’e,ama evli olduğu için yaklaşamıyor olur
O zaman Safiye'ye almış olabilir
Bir de Safiye'nin anasi nasil sakat kaldı ya oraları göremedim
Bu kadın bir yıl olsa 2020 olurduBu flimde beyin yakıyoreşimde gelmiş annesini görünce psikolojim bozuldu kapat diyor eskiyayi açıyor bende deidm silahlı kavgalı flimlerde neden bozulmuyor pisikolocin