Masum Bir Güzel Zooey Deschanel

ilk defa gordum
alisilmisin disinda bi yuz
gozleri cok guzel
bazi resimlerde begenmedim ama
bilmiyorum farkli bisey var bu kadinda

farklı bi kadın klasik güzellerden değil ama çok masum ve bebeksi bi yüzü var buda gözlerinin güzelliğinden kaynaklanıyo sanırım prenses gibi

Zooey Deschanel

Zooey Claire Deschanel (d. 17 Ocak 1980). Los Angeles, California doğumlu bir Amerikalı şarkıcı, aktris, şarkı ve söz yazarıdır. Adını J.D. Salinger'ın "Franny ve Zooey" adlı eserindeki Zooey karakterinden almıştır. Ablası Emily Deschanel de Bones adlı dizide yer almaktadır. Zooey Deschanel birçok bağımsız filmde rol almıştır. En önemli filmleri arasında Almost Famous, Elf, Yes Man ve Aşkın (500) Günü yer almaktadır. M. Ward adlı müzisyenle kurduğu She&Him adlı grupla 2008 yılında "Volume 1" adlı albümü çıkarmıştır. 2009 yılında Death Cab For Cutie adlı grubun solisti Ben Gibbard ile evlenmiştir.

bakışları çok sempatik onu güzel yapan şey bu acaip masum bakıyor korunmaya muhtaç küçük bir kız gibi insanın ona merhamet etmesini sağlıyor.ilginç bir özellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…