B berfyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 7 0 30 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #1 Merhaba kilo aldığımdan beri masturbasyondan zevk almıyorum .Sizce bir sorun mu var yoksa artık hiç masturbasyon yapamayacakmıyım?
Merhaba kilo aldığımdan beri masturbasyondan zevk almıyorum .Sizce bir sorun mu var yoksa artık hiç masturbasyon yapamayacakmıyım?
mavispreyboya Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim.. Kayıtlı Üye 9 Aralık 2020 3.260 6.472 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #2 berfyu .!.: Merhaba kilo aldığımdan beri masturbasyondan zevk almıyorum .Sizce bir sorun mu var yoksa artık hiç masturbasyon yapamayacakmıyım? Genişletmek için tıkla... Hormonlar la alakalı bi sorun olabilir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
berfyu .!.: Merhaba kilo aldığımdan beri masturbasyondan zevk almıyorum .Sizce bir sorun mu var yoksa artık hiç masturbasyon yapamayacakmıyım? Genişletmek için tıkla... Hormonlar la alakalı bi sorun olabilir
B berfyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 7 0 30 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #3 FUNNDA .!.: Hormonlar la alakalı bi sorun olabilir Genişletmek için tıkla... Yani ıslanıyorum ama boşalma Yok hep böyle mi deva edecek teşekkürler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
FUNNDA .!.: Hormonlar la alakalı bi sorun olabilir Genişletmek için tıkla... Yani ıslanıyorum ama boşalma Yok hep böyle mi deva edecek teşekkürler
B berfyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 7 0 30 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #4 Yani boşalmıyorum ama ıslanıyorum ,bu kilo verince düzelir mi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zr ada Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Haziran 2021 797 3.423 23 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #5 Ben nedense kilo ile alakası olduğunu düşünmüyorum yani kilo doğrudan değil de dolaylı yoldan hormon vasıtasıyla etkiliyor olabilir . Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Ben nedense kilo ile alakası olduğunu düşünmüyorum yani kilo doğrudan değil de dolaylı yoldan hormon vasıtasıyla etkiliyor olabilir .
B berfyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 7 0 30 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #6 Teşekkür ederim tiroit hastalığı etkiler mi ,çünkü tiroitim var Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 17.835 39.769 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #7 berfyu .!.: Teşekkür ederim tiroit hastalığı etkiler mi ,çünkü tiroitim var Genişletmek için tıkla... Troid ilacı kullanıyorsan ilacın yan etkilerini araştır, onunla ilgili olabilir. Onun dışında kilo doğrudan etkilemez, arkadaşların dediği gibi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
berfyu .!.: Teşekkür ederim tiroit hastalığı etkiler mi ,çünkü tiroitim var Genişletmek için tıkla... Troid ilacı kullanıyorsan ilacın yan etkilerini araştır, onunla ilgili olabilir. Onun dışında kilo doğrudan etkilemez, arkadaşların dediği gibi
B berfyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 7 0 30 15 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #8 Poyrazkedi .!.: Troid ilacı kullanıyorsan ilacın yan etkilerini araştır, onunla ilgili olabilir. Onun dışında kilo doğrudan etkilemez, arkadaşların dediği gibi Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum psikolojik de olabilir mi? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Poyrazkedi .!.: Troid ilacı kullanıyorsan ilacın yan etkilerini araştır, onunla ilgili olabilir. Onun dışında kilo doğrudan etkilemez, arkadaşların dediği gibi Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum psikolojik de olabilir mi?
ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 17.835 39.769 16 Eylül 2021 Konu Sahibi berfyu #9 berfyu .!.: Evet kullanıyorum psikolojik de olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Psikolojik de olabilir tabi ama ruh durumunu en iyi sen bilirsin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
berfyu .!.: Evet kullanıyorum psikolojik de olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Psikolojik de olabilir tabi ama ruh durumunu en iyi sen bilirsin