Mastürbasyon sonucu bekaret kaybı...

bak canım bende ilk başlarda ilk gıdıklanmayı bile orgazm sanırdım
asıl tam anlamıyla olunca diğerlerinin olmadığını anladım
bunu demek istedim

mesaj sayımın azlığından dolayı size mesaj atamıyorum. ama konuyu bana masaj atarsanız sevinirim.

aslında doğru söylüyorsunuz. dediğiniz gibi hem halimden anlaşılır hem de başımdan geçeni kanama olmazsa açık açık söylemeyi düşünüyorum. aslında sevgi olduktan sonra önemli olan bir şey değil ama işte bir şey yaşamadan kaybetmenin getirdiği bir burukluk olur. çok da önemli değil gerçekten. teşekkür ederim :)
Sana tavsiyem kilo ver. Ben 74 kiloydum şimdi 60 a düştüm bunun kadr güzel bişey yok. Dukan yaptım herkesede tavsiye ediorum. Çok kilolu oldugun için hemn kilo verirsin

Nekadar sürede verdiniz peki bende bugun başladım ve 20 kilo fazlam var.
6 ay gibi bir sürede verdim ama geri sadece 1.5 sene sonra 1 kilo aldim tabi yediklerime dikkat ettim. Sabredin sabredince herşey oluo. Önemli olan giydiklerinin yakıştıgını görmek.

Merhaba. Bu konu ile ilgili son durum ne oldu çok merak ediyorum. Çünkü aynı dertten muzdaribim.

Bu kadar sıkıntı stres çekeceğine git bi kadın doğum uzmanına sor rutin muayene yaptırıyorum de. Ama kadın doktor a gitme onlar biraz yobaz oluyorlar. Özelde erkek doktora git en temizi. Hani tamam kafaya takmıyorum diyorsun ama şüphen olmaz en azından varsa var yoksa yok yani. Ben de kiloluyum yeni vajinal estetik ameliyatı oldum o çatala kaç kere oturdum. Doktorum da erkek üstelik:) bir tek kilolu sen değilsin ki doktora ne hem? Sen git öğrenmek istediklerini öğren.

öncelikle merhaba, ben de sizin yaşadıklarınızı birebir yaşadım ve buradaki insanların o kadar kolay bozulmaz dediklerine inanmayın, gayet kolay bozuluyor. Sadece birkaç damla kan geliyor sonrasında da. Ben de sizin gibi aynayla baktıktan sonra arama motorundan bakarak karşılaştırmıştım,boş yere gitti diye çok üzülmüştüm. Ben de olayı 2013gibi yaşamıştım.Son durumunuz nedir acaba?

X