merhaba arkadaşlar. benim durumum sizlerden biraz farklı. ben şu an obezite hastasıyım yaklaşık 130 kiloyum. çok zor bir dönemden geçtim. ailemle ve çevremle fikir ayrılıklarım oldu. kendimi eve kapadım depresyondaydım. uzun zamandır red ettiğim bir şey yapmaya başladım. 22 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. bende çok istemedim zaten uzak durdum hep. elimle mastürbasyonu denedim beceremedim. sonra yastığa sürtünerek olabileceğini okudum netten. ve yapmaya başladım. vajina bölgem çok etli olduğu için bastırmaktan korkmadım. daha doğrusu umursamadım. hiçbir şey umrumda değildi. pazar gecesi yaptıktan sonra külodumda bir damla kan gördüm. pijamama da geçmiş. kullandığım yastığada. o bir damla kanı gördüğümden beri psikolojim altüst olmuş durumda. bekaretimi bu şekilde kaybettiğimi düşünmekten çıldırıcam. işin aslı bunun olabileceğini biliyordum bu kadar zorlamamam gerektiğini. umursamıyordum. nasıl olsa benle kimse ilgilenmeyecek diye düşündüm. şimdi çok uzak bir ihtimal ama olurda ilerde kilo verip sağlıma kavuştuğumda evlenicek olursam ne yapacağımı düşünüyorum. bu konu hakkında hiç bilgim yok. flep ve geçici yöntem varmış. bu yöntemi yaptıranlar bana biraz bilgi verebilirmi? bunu birileriyle paylaşmam lazım. sorular kafamın içinde dönüp duruyor. mesela yaptırıcak olsam nereye başvurucam. sanırım özel hastaneler yapmıyormuş. özel kadın kliniklerimi yoksa direk jinekolog muayyanesinemi gidicem. biliyorum daha ortada hiçbir şey yok ama bunu yaptırmak zorunda olabilirim ve bilgi sahibi olmak istiyorum. bu operasyonları geçirenler tecrübelerini benimle paylaşırsa çok sevinicem. yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.