Mastürbasyon orgazm

Bugün ne çok cinsellik daha doğrusu orgazm ile ilgili konu var resmen aynı gün herkes orgazm oluyo yahut canı cekiyormus gibi çok tuhaf
Ben hiç yaşamadığım için çok merak ediyorum nasıl olduğunu bu yaşa gelip olmamak biraz alay konusu olabilir ama olamadım işte 40' ından sonra azdım

Özür dileyerek söylüyorum, yargılamıyorum ama bu yaşta cinsellik konusunda bu kadar bilgisiz olmak çok tuhafıma gitti benim. İnlemek orgazm belirtisi midir filan... 13 yaşında birinin soracağı bir soru gibi.
Maalesef yıllarca cinsel arzularımı bastırdım yeni yeni başlıyorum biliyorum tuaf bir durum yıllarca rahibe gibi yaşadım

Maalesef yıllarca cinsel arzularımı bastırdım yeni yeni başlıyorum biliyorum tuaf bir durum yıllarca rahibe gibi yaşadım
Daha önce hiç orgazm olmamış biri için vibratöre gerek yok. Klitoral yoldan orgazm olabilirsiniz. Orgazmın ne olduğunu mu anlatayım şimdi bilemedim skdndkc

Ciddiye alıp anlatıyorum umarım troll değilsinizdir

Kadınlarda orgazm sonrasında bir sıvı salınımı olmaz. Kalp atışlarının artması ve daha fazla zevk almaya başlamayla beraber eğer devamını getirirseniz boşalırsınız, birkaç saniyelik çok güzel bir hissiyat olur klitoristen başlayıp etrafına doğru yayılan, inanılmaz rahatlayıp gevşersiniz ve gerçekten boşaldıysanız sonrasında klitoris hassas olur dokununca, tekrar dokunmak istemeyebilirsiniz yani.

Trol değilim

Erkek ya da sapık değilim evet bazı şeyleri bilmiyorum belli bir yaşa geldiğim halde buradan belki bilgi alırım sandım ama alay konusu oldum gerçekten çok üzüldüm kapatamıyorumda konuyu Gusül ile ilgili sorunu ise ben ailemle yaşıyorum herzaman yapma şansım yok o yüzden sordum tam emin olmak için

Alay konusu olmadın aslında genelde hep böyle erkekler gelip kandırmaca konular açtığı için sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer gibi birşey oldu bu zamana kadar evlenmediniz kendiniz masturbasyona başladınız peki bu masturbasyon yüzeysel mi ?

Evet çamaşırın üstünden elle yapıyorum birkez de duşta denedim duş başlığı ile

Evet çamaşırın üstünden elle yapıyorum birkez de duşta denedim duş başlığı ile
Tamaö zaten bu konuda arkadaş size yazmış klitoral orgazm diye bu arada orgazm da boşalmakta çok ayrı iki kavram ve bilginiz yok sanırım cinsel birleşme esnasında bile bir çok kadın orgazm duygusunu yaşamıyor masturbasyon zaten vajinanın üst kısmında klitoris dediğimiz yer var orayı uyararak boşalıyorsunuz çok vaov birşey değil saniyelik bir uyuşma

Siz deneyimin olmadığı için belkide bunu yaşıyorsanız da anlamıyor olabilirsiniz p.no sitelerinde masturbasyon videoları izleyerek aslında önce nasıl olduğuna bakabilir DHA sonra kendi üzerinize bir iki bir iki deneyerek bunu yapabilirsiniz

Burada söylediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…