- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç yaşamadığım için çok merak ediyorum nasıl olduğunu bu yaşa gelip olmamak biraz alay konusu olabilir ama olamadım işte 40' ından sonra azdımBugün ne çok cinsellik daha doğrusu orgazm ile ilgili konu var resmen aynı gün herkes orgazm oluyo yahut canı cekiyormus gibi çok tuhaf
Maalesef yıllarca cinsel arzularımı bastırdım yeni yeni başlıyorum biliyorum tuaf bir durum yıllarca rahibe gibi yaşadımÖzür dileyerek söylüyorum, yargılamıyorum ama bu yaşta cinsellik konusunda bu kadar bilgisiz olmak çok tuhafıma gitti benim. İnlemek orgazm belirtisi midir filan... 13 yaşında birinin soracağı bir soru gibi.
Daha önce hiç orgazm olmamış biri için vibratöre gerek yok. Klitoral yoldan orgazm olabilirsiniz. Orgazmın ne olduğunu mu anlatayım şimdi bilemedim skdndkcMaalesef yıllarca cinsel arzularımı bastırdım yeni yeni başlıyorum biliyorum tuaf bir durum yıllarca rahibe gibi yaşadım
sonra azdım
Maalesef yıllarca cinsel arzularımı bastırdım
Lafın gelişiabla biz azdım kelimesini çok kullanmıyoruz libidom 4 oldu veya 5 hadi bilemedin libidom 6 oldu filan diyoruz.
böyle azdım iyince bir hoş olduk, hoş oluk dediysem hoşlanmadık
Lafın gelişiabla biz azdım kelimesini çok kullanmıyoruz libidom 4 oldu veya 5 hadi bilemedin libidom 6 oldu filan diyoruz.
böyle azdım iyince bir hoş olduk, hoş oluk dediysem hoşlanmadık
Trol değilimDaha önce hiç orgazm olmamış biri için vibratöre gerek yok. Klitoral yoldan orgazm olabilirsiniz. Orgazmın ne olduğunu mu anlatayım şimdi bilemedim skdndkc
Ciddiye alıp anlatıyorum umarım troll değilsinizdir
Kadınlarda orgazm sonrasında bir sıvı salınımı olmaz. Kalp atışlarının artması ve daha fazla zevk almaya başlamayla beraber eğer devamını getirirseniz boşalırsınız, birkaç saniyelik çok güzel bir hissiyat olur klitoristen başlayıp etrafına doğru yayılan, inanılmaz rahatlayıp gevşersiniz ve gerçekten boşaldıysanız sonrasında klitoris hassas olur dokununca, tekrar dokunmak istemeyebilirsiniz yani.
Bi de bayıl istersen…40' ından sonra azdım
OlurBi de bayıl istersen…
Alay konusu olmadın aslında genelde hep böyle erkekler gelip kandırmaca konular açtığı için sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer gibi birşey oldu bu zamana kadar evlenmediniz kendiniz masturbasyona başladınız peki bu masturbasyon yüzeysel mi ?Erkek ya da sapık değilim evet bazı şeyleri bilmiyorum belli bir yaşa geldiğim halde buradan belki bilgi alırım sandım ama alay konusu oldum gerçekten çok üzüldüm kapatamıyorumda konuyu Gusül ile ilgili sorunu ise ben ailemle yaşıyorum herzaman yapma şansım yok o yüzden sordum tam emin olmak için
Evet çamaşırın üstünden elle yapıyorum birkez de duşta denedim duş başlığı ileAlay konusu olmadın aslında genelde hep böyle erkekler gelip kandırmaca konular açtığı için sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer gibi birşey oldu bu zamana kadar evlenmediniz kendiniz masturbasyona başladınız peki bu masturbasyon yüzeysel mi ?
Tamaö zaten bu konuda arkadaş size yazmış klitoral orgazm diye bu arada orgazm da boşalmakta çok ayrı iki kavram ve bilginiz yok sanırım cinsel birleşme esnasında bile bir çok kadın orgazm duygusunu yaşamıyor masturbasyon zaten vajinanın üst kısmında klitoris dediğimiz yer var orayı uyararak boşalıyorsunuz çok vaov birşey değil saniyelik bir uyuşmaEvet çamaşırın üstünden elle yapıyorum birkez de duşta denedim duş başlığı ile
Burada söylediği gibiDaha önce hiç orgazm olmamış biri için vibratöre gerek yok. Klitoral yoldan orgazm olabilirsiniz. Orgazmın ne olduğunu mu anlatayım şimdi bilemedim skdndkc
Ciddiye alıp anlatıyorum umarım troll değilsinizdir
Kadınlarda orgazm sonrasında bir sıvı salınımı olmaz. Kalp atışlarının artması ve daha fazla zevk almaya başlamayla beraber eğer devamını getirirseniz boşalırsınız, birkaç saniyelik çok güzel bir hissiyat olur klitoristen başlayıp etrafına doğru yayılan, inanılmaz rahatlayıp gevşersiniz ve gerçekten boşaldıysanız sonrasında klitoris hassas olur dokununca, tekrar dokunmak istemeyebilirsiniz yani.