Düşünmeyeydik iyiydi NurtenBurasi icin dusunsek. Yani kabin yokken de pek temiz olduğu söylenemez çoğunluğun.
Geçenlerde otobüste önümde oturan adam yol boyunca çekinmeden burnunu kulağını karıştırdı mesela... Bi ara amaç burun temizliği mi kafa tasındaki beyne ulaşmak mı çözemedim hatta. :/
O da bişeymi, ben şehirler arası otobüs yolculuğunda sağ çaprazımda oturan adamın burnunu resmen sonda yapar gibi karıştırıp, çıkardığı pisliği ağzına attığını gördümBurasi icin dusunsek. Yani kabin yokken de pek temiz olduğu söylenemez çoğunluğun.
Geçenlerde otobüste önümde oturan adam yol boyunca çekinmeden burnunu kulağını karıştırdı mesela... Bi ara amaç burun temizliği mi kafa tasındaki beyne ulaşmak mı çözemedim hatta. :/
Eskilerin bir sözü var.Ağzının tadını bilsen burnunun b.kunu yersin diye.Demek ki adam ağzının tadını biliyorO da bişeymi, ben şehirler arası otobüs yolculuğunda sağ çaprazımda oturan adamın burnunu resmen sonda yapar gibi karıştırıp, çıkardığı pisliği ağzına attığını gördümve 2-3 defa yaptı bunu, Hani gece olunca ışıklar kısılır ya otobüste, ister istemez görüyorum , 1-2 kez fısıltıyla seslendim, duymadı, bende çantamdaki deodarantın kapağını adamın kafasına fırlattım Yanındaki genç çocuk ne tuhaftı ya, horul horul uyuyordu , yada uyku numarası yapıyordu, adam dönüp bakınca, amca ohaa dedim Herkes bana ve adama döndü, Yan koltuğundaki kadında beni destekleyince adam bize yüzlü çıktı Bana işin yok benimi gözetliyosun dedi
Ayy.. öğğkk, eskilerin gurmeliğide bi cinsmişEskilerin bir sözü var.Ağzının tadını bilsen burnunun b.kunu yersin diye.Demek ki adam ağzının tadını biliyor
O da bişeymi, ben şehirler arası otobüs yolculuğunda sağ çaprazımda oturan adamın burnunu resmen sonda yapar gibi karıştırıp, çıkardığı pisliği ağzına attığını gördümve 2-3 defa yaptı bunu, Hani gece olunca ışıklar kısılır ya otobüste, ister istemez görüyorum , 1-2 kez fısıltıyla seslendim, duymadı, bende çantamdaki deodarantın kapağını adamın kafasına fırlattım Yanındaki genç çocuk ne tuhaftı ya, horul horul uyuyordu , yada uyku numarası yapıyordu, adam dönüp bakınca, amca ohaa dedim Herkes bana ve adama döndü, Yan koltuğundaki kadında beni destekleyince adam bize yüzlü çıktı Bana işin yok benimi gözetliyosun dedi
Bunu okumasaydım iyiydi, abi midem bi tuhaf oldu ya sümük yemiş amcam boğ geberiyorumO da bişeymi, ben şehirler arası otobüs yolculuğunda sağ çaprazımda oturan adamın burnunu resmen sonda yapar gibi karıştırıp, çıkardığı pisliği ağzına attığını gördümve 2-3 defa yaptı bunu, Hani gece olunca ışıklar kısılır ya otobüste, ister istemez görüyorum , 1-2 kez fısıltıyla seslendim, duymadı, bende çantamdaki deodarantın kapağını adamın kafasına fırlattım Yanındaki genç çocuk ne tuhaftı ya, horul horul uyuyordu , yada uyku numarası yapıyordu, adam dönüp bakınca, amca ohaa dedim Herkes bana ve adama döndü, Yan koltuğundaki kadında beni destekleyince adam bize yüzlü çıktı Bana işin yok benimi gözetliyosun dedi
Turkiyede olsa kadınlar korkar kabinin yanından geçmeye, bide hic boş olmaz kabin hep full :)))Bunu Türkiye de düşünmek istemiyorum
O kabine kadın atmaya kalkarlar gibime geliyor
Turkiyede olsa kadınlar korkar kabinin yanından geçmeye, bide hic boş olmaz kabin hep full :)))
Aman düşünme kışş kışş de gözüne gelen görüntüyüBunu okumasaydım iyiydi, abi midem bi tuhaf oldu ya sümük yemiş amcam boğ geberiyorum
Sümük yiyen emmi dışında elini donuna sokup hem yürüyüp hem kaşıyan emmilerde varAman düşünme kışş kışş de gözüne gelen görüntüyü
Bir de ellerini pantolon cebine sokup kaşıyanlarSümük yiyen emmi dışında elini donuna sokup hem yürüyüp hem kaşıyan emmilerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?