• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mastit ve enfeksiyon

ipek1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
15
0
36
Kütahya
mrb hanımlar 3 aylık bir kızım var doğum yaptıktan 3 hafta sonra mastit oldum 3 kutu antibiyotik kullandım tabi doktor kontrolünde hala geçmedi enfeksiyon için de son derece hijyen sağlıyorum ama bebeğimin ağzından yine bulaşıyor. sürekli emzirdiğim için de iyileşemiyor yine yara oldu. sürekli göğüslerim ağrılı koltuk altına doğru ilerleyen bir ağrı var. kızım emerken de canım çok yanıyor. doktor sıcak su ile temizle ve saf zeytinyağı ile sil dedi yapıyorum ama faydası yok lütfen yardım edin böyle bir durumla mücadele eden varsa geçirdiyse tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler

bende de oldu mastit hala da var, lagropen kullandım bir kutu geçti sandım ama bir hafta sonra tekrarladı ben de bugün yeniden başlıycam lagropene, sürekli sağıyorum sıcak kompresler yapıyorum rahatlıyor biraz, ama göğüs ucun yaraysa benimki öyle, ondan tam geçmiyor sanırım.

utu yapin bol bol :)) yada havluyu utuyla iyice isitip ustune koyn sagmayi mumkun oldugu kadar uzun tutun birde gunde 1 saat imkaniniz varsa gogusler acikta sirt ustu yatin Allah yardimciniz olsun...

Back