• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mastit hakkında

ben mastit olduğumda kadın doğumcuma gitmiştim. sende istersen doktoruna görün, o seni yönlendirir.
geçmiş olsun

muhtemelen antibiyotik iğne verecektir. o çok ateş yapar allah yardımcın olsun.

valla ben acile kaldırılmıştım atesten pazar gunu gece gıttıgım ıcın acılde mudahele ettıler antıbıyotık ve vıtamıs serum taktılar antıbıyotık hap verdıler gectı daha sonrada herhangı bı doktora gıtmedım ama ordakı doktorlar kadındogum doktorunu aramışlardı

ben mastit olduğumda genel cerrahiye gittim.

ateşim hergün yükseldi. çok halsizdim. göğsüm sertleşti ve sütüm akmaz oldu

kabus gibiydi. ateşim 41 dereceye kadar çıktı. zaten o durumda acıdan emziremiyorsunuz ki( ateşliyken emzirmemek gerekiyormuş) gögüste kitleler ve acı oluyor. :sinifsinif:

bnmde göğüsümde acı vardı beze çıktı bigün halsizleştim o kdr sonra acı devam ettiği için dr.a gittim korkulacak bişey yok dedi minoset verdi ama acım geçtiği için içmedim buz koydum ağrısını aldı beze hala duruyo fakat ağrım yok emzirdikçe o beze gider dediler bakalım beklioruz

bende de oglumun dogumundan 3 hafta sonra olmustu. gogus ucumun hemen yaninda ceviz buyuklugunde beze cikmisti. Allah'im nasil bir aciydi, basimi duvarlara vurasim gelirdi. verilen antibiyotikler ise yaramayinca acil hastaneye yattim, siringayla cektiler icindekini. aylarca yara olarak kaldi gogsumde. hala daha izi duruyor. yinede bebegim icin herseye deger diyorum.

cok gecmis olsun.

Back