- Konu Sahibi arimayambenim
-
Söylenen şekilde emzirin sonra soğuk lahana yaprağı sarın. İlerlediğini düşünüyosanız başka doktora gidin bence ben antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştımBi haftadır yapmadığım şey çekmediğim çile kalmadı .Ters emzirmeyi de denedim.ama benim göğsün bi kısmı boşalıyor bi kısmında taş gibi beze gibi bi kısım kalıyo.doktorda sağ geçer deyip yolladı.her geçen gün sertleşiyo yayılıyor gibi korkuyorum da artık
Denemişsinizdir belki de ama ters emzirirme sırasında o sertlik dediğiniz yere hafif hafif masaj yapın biraz bastırın belki açılır. Emzirme sonrasında hemen yine elinizle masaj yaparak memeyi tamamen boşaltana kadar sağmaya çalışın. Ben bir elimle pompayı tutarken bir elimle o sertlikleri sıkıyordum arada masaj arada sıkma öyle boşalttım sütü.Bi haftadır yapmadığım şey çekmediğim çile kalmadı .Ters emzirmeyi de denedim.ama benim göğsün bi kısmı boşalıyor bi kısmında taş gibi beze gibi bi kısım kalıyo.doktorda sağ geçer deyip yolladı.her geçen gün sertleşiyo yayılıyor gibi korkuyorum da artık
forumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
Allah bin kere razı olsun 20 dk ters emzirdim sonra sıcak suya girdim masaj yaptım sonra tekrar 20 dk ters emzirdim kafam kadar olan göğsüm kendine geldi resmen, acı çekiyordum sabahtan beri sağma makinesi bile fayda etmedi süt gelmiyordu minik minik toplar oluştu göğsümde çok şükür geçti açıldı kanallarforumda cok sık karşılaştığım bir konu olduğu için yazayım dedim,ben de dahil bu yöntemi uygulayanlar cok rahatladılar şöyle ki:kayınvalidemden duyduğum bir yöntem bu ve birebir ..şimdi dediklerimi harfiyen uygulayın: normalde bebeğimize sağ göğsümzü verince sağa doğru tutuyoruz değil mi,hangi göğsünde mastit varsa bebeğini tersine tutacaksın,sağda varsa bebeğinin başını sola cevirerek o memeyi emmesini sağlayın,hatta biri tutsun bebeğinizi bak görecen nasıl da süt fışkırıyor,ben hayretler içinde kalmıstım,hiç bir sey fayda etmemeişti,ne sıcak su kompresi ne de antibiyotik,eğer düzgün uygularsanız 5 dakikada h,iç bişeyiniz kalmaz inanın bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?