Mastit belası

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
kızlar moralim çok bozuk. birden mastit oldum. sabah bişeyim yoktu esasında. ama şimdi baktıgımda gögsüm kıpkırmızı olmuş. agrısı da var. yani daha öncede 2 kere olmuştu, bu 3. olması. bıktım artık. moralim bozuldu. sagma da yapıyorum esasında, emiyorda. dikkatte ediyorum ama yine oldu yine oldu. yapısal diyecegim çünkü ben gerekli özeni gösteriyorum. sizde de oluyormu halen acaba, veya benim gibi 3. sefer olan varmı acaba
Bebiş doğalı 3 ay olacak, 3ayda 3mastit

Bela dememelisin bnce,o sütu vermek icin ne kadar hevesli anneler var.Demek ki sutun fazla ki mastit oluyor.Bela degil o.
Bende ilk ay olmustum.Sicak bez ile yada sicak dus ile masaj yap agriyan memene.Sol elini memenin yukarisina,sag elini memenin altina koyup iki elinle ayni anda ileri geri hareketler yap.Bunu gecene kadar yap ki memenin tilanikligi acilsin.Sagmaya devam et,Birde emzirdikten sonra soguk bezle masaj yap memene.Buda aciyi alir.Ebem bu sekilde anlasmsti bana

Mrb ben bu konuda bir konu açmıştım bir çok kişiye şifa oldu. Googledan aratin. Mastitehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mastit-gogus-dugumlenmesi-ne-birebir-cozum.511368/

Back