• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masterclass'tan kurs alanlar bakabilir mi?

CocoParisien

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
1.488
3.537
133
28
Sevgili moderatörler, lütfen konumu taşımayın. Ne yazık ki forumun tüm başlıkları aktif kullanılmıyor. Biz de hızlı cevap alabilmek için her konuyu BDV'ye açmak zorunda kalıyoruz. 🤷‍♀️

Konuma geleyim:
Masterclass uygulamasından kurs alan/bilen arkadaşlara sorum. Biliyorsunuz ücretli bir site. Bana bir arkadaşım tarafından üyelik hediye edildi bir süre önce, yani ben kaydolmadım. Hazır üyeliğim varken işimle ilgili konularda iki ayrı kurs bitireyim istedim ve bitirdim de. Yalnız sitenin herhangi bir sertifika uygulaması yok. Yani dersleri izliyorsunuz, bitiyor ama elinize hiçbir şey geçmiyor bunu kanıtlayan. Şimdi bunun bana bir katkısı olur mu kariyerimle ilgili, yoksa boşa mı zaman öldürüyorum? Ben elimde bir şey olsun isterdim. Ünlü bir platform. Üyeliğim birkaç ay sonra bitiyor. Almak istediğim bir kurs daha vardı ama zamanımı boşa mı harcamış olurum diye düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Sevgiler.

Back
X