bende yaa hemde ilk eleme de gitti alper potaya attı sen çıkarsın dedi çıkamadıBen yazılan isimlere ek olarak Emre yi de beğeniyorum çok yetenekli bence
En üzüldüğüm eleme Nevzat ve Ayşe oldu bu sezon en şaşırdığım eleme Serhat dı
bende yaa bir denize hiç üzülmedim birde ümmühana çok üzülmedimBen elenen herkese üzülüyorum aslında sevmediğim tarafları olan kişilerde bile
Sadece yetenek ve bilgi yetmiyor oradaki psikolojiyi de idare edebilmek çok önemlibende yaa hemde ilk eleme de gitti alper potaya attı sen çıkarsın dedi çıkamadı
bence 1. kural oSadece yetenek ve bilgi yetmiyor oradaki psikolojiyi de idare edebilmek çok önemli
Nigârı sevmiyorum ama son zamanlarda çok çabalıyor. Emeğine yazık olacağı için üzülürüm, zübeydeye de üzülmüştüm. Bunlar kendini yetiştirmek için uğraşan insanlar.Nigarmış elenen
Akın kadar üzülmem hiç üzülmem sadece bir kadın daha gitti diye üzülürüm o kadar
aynen öyle nigar yaptığı şeylere yapmadım dedi o onu karekter olarak halkın önünde bitirdiNigârı sevmiyorum ama don zamanlarda çok çabalıyor. Emeğine yazık olacağı için üzülürüm, zübeydeye de üzülmüştüm. Bunlar kendini yetiştirmek için uğraşan insanlar.
Maalesef akın gitti çok üzüldüm yolu açık olsuninstacılar akın elenecek yazmış
çok üzüldüm umarım yem atmışlardır
geçen hafta kerem için yapıp sonra hakan olarak düzelttiler