- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
İzleyemedim ama Fatma demiştim dün, bitti mi program?Bu akşam kim gidecek
İçinden mi dedinBen zaten Fatma elenir demiştim
Tarhana iptalNe güzel Hamza elenirse Nevresteye tarhana karşılığında fal bakacaktım bildim diye
Biri benBu arada yukarıdaki ankette Fatma'ya oy veren 14 kişi anketten elendi :)
Ay ne güzelmişHaftaya belki gider
Ben 3 lü elemelerden beri sinir oluyorum
Bu arada sizi her gördüğümde aklıma bu şarkı geliyor
Oylama ne zamana kadardı.Bu arada yukarıdaki ankette Fatma'ya oy veren 14 kişi anketten elendi :)
Değiştirme hakkı olmasaydı keskeBu arada yukarıdaki ankette Fatma'ya oy veren 14 kişi anketten elendi :)
Hayatınız hep bahar olsunAy ne güzelmişben Nisan'da doğdum ve doğum günümde 2 senedir sınavlara tabi tutundugum müjdemin güzellikle haber aldım yani bebeğimi çok teşekkür ederim yaa gece gece gönlüm aydınlandı
Aynen ben değişecektimDeğiştirme hakkı olmasaydı keske
Soğuk baklava gördüm sankiYarın da baklava yapıyorlarmış
Ama değişebiliyor galıba kazen oyle demıstı ilk acıklama daAynen ben değişecektim
Sizin ve sizlerinde inşallah bütün güzelliklerle iç içe olun , çok naziksiniz gerçekten hep dikkat ediyorumHayatınız hep bahar olsunGüzellikler hep sizi bulsun
Ben yedeklerden gelecekleri bekliyordumAma değişebiliyor galıba kazen oyle demıstı ilk acıklama da
Bence çaktırmadan değiştiriverinBen yedeklerden gelecekleri bekliyordum
Çok teşekkür ederimSizin ve sizlerinde inşallah bütün güzelliklerle iç içe olun , çok naziksiniz gerçekten hep dikkat ediyorumo günden sonra ismimi değiştim yoksa bahar mahar değil ismim uğur getirdi diye öyle yazmıştım .
Kazen de başta Ona oy vereceğim demişti hattaAma değişebiliyor galıba kazen oyle demıstı ilk acıklama da
Vermıstı hatta ben gördümKazen de başta Ona oy vereceğim demişti hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?