İnşallah güzel bir sezon olurSomer şef sadece dört hafta olmayacakmış. Onun yerine her hafta bir konuk şef gelecekmiş nevos. Bu sezon allstar, eski yarismacilar yarışıyor. Somer şefin de geçen hafta restaurantinin istinat duvarı yıkılmış. Bir kişi ölmüş. Somer şef için hapis cezası isteniyormus. Belki o yüzden bir ay ara vermiştir
ekmeğin icinde sütlaç oldu
Birde eski yarismacilar ya,rehavet var galiba nevosİnşallah güzel bir sezon olur
Ekmekler çok fena ya
Netten baktım. Restoranınının duvarı çökmüş ve ölenler olmuş. Ondan dolayı galiba şimdi katılamamış. Onsuz olmaz.
Bende sevemedimBirde eski yarismacilar ya,rehavet var galiba nevosen iyisi ekmek içinde yemek yapmasinlar
Umarım gelir diyelimSomer Şef'in sosyal medyasında paylaştığı farklı yarışma ve program katılımları da var devam eden; ilk bölümlerde yer almama nedeni onlardan kaynaklı da olabilir.
Dava sürecinde tutuklu yargılanmıyor; her duruşmada bulunma zorunluluğu da yok. Avukatları temsil ediyordur.
Akıllı kadınsın vesselam nevosBende sevemedim
Aynen öyleBende o yüzden yapmanıza izin vermiyorum
Umarım gelir diyelim
Benım de bır arkadasım ablam diyemezdı, aplam derdiYalnız mehmet şef deprem diyemiyor debrem diyor annem gibi
Rabbim bir daha yaşatmasında
birebir yaşayan olarak
çok şirin diyemiyor
koskoca o sert olan mehmet şef
Antep doğu şivesi aplamBenım de bır arkadasım ablam diyemezdı, aplam derdib-p karmasası yasıyolar
Evet arkadasım anteplı vaallaAntep doğu şivesi aplam
antepliler aplam der
Allah Star olduğu için daha ön planda olan isimlerin de olmasını isterdim ama buna da şükürBen düzenli takipteyim. Bu hafta güzel geçti. Eğlenceli olacak bu sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?