- 15 Ekim 2016
- 22.629
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.833
- 598
İzleyemedim ama Fatma demiştim dün, bitti mi program?Bu akşam kim gidecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzleyemedim ama Fatma demiştim dün, bitti mi program?Bu akşam kim gidecek![]()
İçinden mi dedinBen zaten Fatma elenir demiştim![]()
Tarhana iptalNe güzel Hamza elenirse Nevresteye tarhana karşılığında fal bakacaktım bildim diye![]()
Biri benBu arada yukarıdaki ankette Fatma'ya oy veren 14 kişi anketten elendi :)
Haftaya belki gider
Ben 3 lü elemelerden beri sinir oluyorum
Bu arada sizi her gördüğümde aklıma bu şarkı geliyor
Oylama ne zamana kadardı.Bu arada yukarıdaki ankette Fatma'ya oy veren 14 kişi anketten elendi :)
Değiştirme hakkı olmasaydı keskeBu arada yukarıdaki ankette Fatma'ya oy veren 14 kişi anketten elendi :)
Hayatınız hep bahar olsunAy ne güzelmişben Nisan'da doğdum ve doğum günümde 2 senedir sınavlara tabi tutundugum müjdemin güzellikle haber aldım yani bebeğimi
çok teşekkür ederim yaa gece gece gönlüm aydınlandı
![]()
Aynen ben değişecektimDeğiştirme hakkı olmasaydı keske![]()
Soğuk baklava gördüm sankiYarın da baklava yapıyorlarmış![]()
Ama değişebiliyor galıba kazen oyle demıstı ilk acıklama daAynen ben değişecektim![]()
Sizin ve sizlerinde inşallah bütün güzelliklerle iç içe olun , çok naziksiniz gerçekten hep dikkat ediyorumHayatınız hep bahar olsunGüzellikler hep sizi bulsun
![]()
Ben yedeklerden gelecekleri bekliyordumAma değişebiliyor galıba kazen oyle demıstı ilk acıklama da
Bence çaktırmadan değiştiriverinBen yedeklerden gelecekleri bekliyordum![]()
Çok teşekkür ederimSizin ve sizlerinde inşallah bütün güzelliklerle iç içe olun , çok naziksiniz gerçekten hep dikkat ediyorumo günden sonra ismimi değiştim yoksa bahar mahar değil ismim uğur getirdi diye öyle yazmıştım .
Kazen de başta Ona oy vereceğim demişti hattaAma değişebiliyor galıba kazen oyle demıstı ilk acıklama da
Vermıstı hatta ben gördümKazen de başta Ona oy vereceğim demişti hatta![]()