- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.340
- 598
Yaşatmazlar onuBu ne cesaret yiğidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşatmazlar onuBu ne cesaret yiğidim
Yetenekte yok. Çiğ böreğinin tadına bile bakılmadıBüşra ve Gamze fena değiller.
Fatmanur düşman başına, bu kadar gereksiz birini nasıl kadroya aldılar akıl alır gibi değil. Tamam yetenek eyvallahta biraz da karakter olmalı..
Gamzeyi sevemedim ben yainstgram yorumlarından etkilenmiş de olabilirim, makbuleye gecen hafta sureklı teyze demesi yuzunden sanırımGamze'nin börek şahane duruyor
Benim henüz favorim yokGamzeyi sevemedim ben yainstgram yorumlarından etkilenmiş de olabilirim, makbuleye gecen hafta sureklı teyze demesi yuzunden sanırım
Ben de cok sinir oluyorum Fatmanura, gamzeyi de nıye bu kadar abarttılar anlamadım, takım olustururken gamze de gamze.. Metin de oyle, bı de bunlar ilk grubun ilk ikisi, cok bi izleyemedık de ne olduklarını.Benim henüz favorim yok
Sadece Fatmanur'u sinir oluyorum
Gamze ve Onur'u çiğ böreği iyi duruyordu. Demek tatları iyi değilmiş.
Aynen Büşra şimdilik iyi duruyor. Bakalım ilerleyince değişecek miBen de cok sinir oluyorum Fatmanura, gamzeyi de nıye bu kadar abarttılar anlamadım, takım olustururken gamze de gamze.. Metin de oyle, bı de bunlar ilk grubun ilk ikisi, cok bi izleyemedık de ne olduklarını.
Benım favorim büsra şimdilik
Aynen, bı ıkı haftaya kimin ne oldugu netleşirAynen Büşra şimdilik iyi duruyor. Bakalım ilerleyince değişecek mi
Şu yeryüzünde Fatmanur’u bir tek anası babası seviyor herhalde.Benim henüz favorim yok
Sadece Fatmanur'u sinir oluyorum
Gamze ve Onur'u çiğ böreği iyi duruyordu. Demek tatları iyi değilmiş.
Kıyamam kimse henüz almadıŞu yeryüzünde Fatmanur’u bir tek anası babası seviyor herhalde.
Büşra bilgi yetenek fizik olarak pek güzel pek iyi, ama biraz hırsta karakterinde hafif kayma olur gibi izlenim bıraktı.Aynen Büşra şimdilik iyi duruyor. Bakalım ilerleyince değişecek mi
Tip demişken, Burak Kaya çok tatlı deil mi ya ıyıki benım koca yok buralardaBüşra bilgi yetenek fizik olarak pek güzel pek iyi, ama biraz hırsta karakterinde hafif kayma olur gibi izlenim bıraktı.
Yağız, tecrübesiz Serpilayı kaptan seçerek taktik yaptı, cok sevmistim Yağızı, sasırttı Tipi güzel olanların kişiliği karakteri de iyi olsa diye bekliyor hep gönül
Çok ukala bence. Hoşlanmadım ben.Büşra bilgi yetenek fizik olarak pek güzel pek iyi, ama biraz hırsta karakterinde hafif kayma olur gibi izlenim bıraktı.
Yohh bence, sizin burda yazışmaları okuyup gidip tv'ye vaktim, begenemedim o elemanı.Tip demişken, Burak Kaya çok tatlı deil mi ya ıyıki benım koca yok buralarda
MaalesefÇok ukala bence. Hoşlanmadım ben.
Bu seneki yarışmacılar çok renksiz