• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Büşra ve Gamze fena değiller.

Fatmanur düşman başına, bu kadar gereksiz birini nasıl kadroya aldılar akıl alır gibi değil. Tamam yetenek eyvallahta biraz da karakter olmalı..
Yetenekte yok. Çiğ böreğinin tadına bile bakılmadı😁

Gamzeyi sevemedim ben ya🤷‍♀️instgram yorumlarından etkilenmiş de olabilirim, makbuleye gecen hafta sureklı teyze demesi yuzunden sanırım 😂
Benim henüz favorim yok🤔
Sadece Fatmanur'u sinir oluyorum😁
Gamze ve Onur'u çiğ böreği iyi duruyordu. Demek tatları iyi değilmiş.

Benim henüz favorim yok🤔
Ben de cok sinir oluyorum Fatmanura, gamzeyi de nıye bu kadar abarttılar anlamadım, takım olustururken gamze de gamze.. Metin de oyle, bı de bunlar ilk grubun ilk ikisi, cok bi izleyemedık de ne olduklarını.
Benım favorim büsra şimdilik👌🏻

Ben de cok sinir oluyorum Fatmanura, gamzeyi de nıye bu kadar abarttılar anlamadım, takım olustururken gamze de gamze.. Metin de oyle, bı de bunlar ilk grubun ilk ikisi, cok bi izleyemedık de ne olduklarını.
Benım favorim büsra şimdilik👌🏻
Aynen Büşra şimdilik iyi duruyor. Bakalım ilerleyince değişecek mi🤔☺️😁

Benim henüz favorim yok🤔
Şu yeryüzünde Fatmanur’u bir tek anası babası seviyor herhalde.

Aynen Büşra şimdilik iyi duruyor. Bakalım ilerleyince değişecek mi🤔☺️😁
Büşra bilgi yetenek fizik olarak pek güzel pek iyi, ama biraz hırsta karakterinde hafif kayma olur gibi izlenim bıraktı.

Yağız, tecrübesiz Serpilayı kaptan seçerek taktik yaptı, cok sevmistim Yağızı, sasırttı 😄 Tipi güzel olanların kişiliği karakteri de iyi olsa diye bekliyor hep gönül 😁

Büşra bilgi yetenek fizik olarak pek güzel pek iyi, ama biraz hırsta karakterinde hafif kayma olur gibi izlenim bıraktı.

Yağız, tecrübesiz Serpilayı kaptan seçerek taktik yaptı, cok sevmistim Yağızı, sasırttı 😄 Tipi güzel olanların kişiliği karakteri de iyi olsa diye bekliyor hep gönül 😁
Tip demişken, Burak Kaya çok tatlı deil mi ya 😂 ıyıki benım koca yok buralarda 🙈

Tip demişken, Burak Kaya çok tatlı deil mi ya 😂 ıyıki benım koca yok buralarda 🙈
Yohh bence, sizin burda yazışmaları okuyup gidip tv'ye vaktim, begenemedim o elemanı.
Ben Yağız'cı oluciiim galiba, benim koca ben izlerken begenimi fark etti, kiskanmalar başladı nööreceesek :işsiz::lülülü: 🤭
Zevklerimiz farklı seninle, ben Yağızın yüzünü pek beğendim, hatta dün nazar edecem diye çekindim, çok begendiklerime masaallah demezsem nazarim degiyor 🙂 Ekrana bakmamaya karar verdim, arkami dönüp tv'ye radyo muamelesi yapıcam 😄

Back